Kort

Fly til San Francisco International

San Francisco ligger i det nordlige Californien og betragtes af mange som delstatens kulturelle hovedstad med sine mange kunstnere, kreative tænkere, modeskabere og trendsættere. Byen har også ry for at være en tolerant by, der blandt andet har budt hippier, homoseksuelle og kinesere velkommen meget hurtigere end mange andre amerikanske byer. Dertil kommer flere postkort-venlige udsigter og bygninger, der kan sætte prikken over i’et for rejsende.

Visum

I de fleste tilfælde visumfrit i op til 90 dage med dansk pas og elektronisk registrering via ESTA. Se yderligere oplysninger her.

Sæson

Der er ikke de voldsomt store temperaturudsving i San Francisco, hvor de koldeste gennemsnitlige dagtemperaturer er omkring 11 grader i december og januar og de varmeste omkring 17 grader i september.

Kom omkring

San Francisco har et af de bedste offentlige transportneværker i USA med metro, busser, ”streetcars” med mere. En tur i cable car er næsten et must, selv for oplevelsens skyld alene.

Åbningstider

De fleste butikker har åbent hver dag mellem 10 og 18.

Drikkepenge

På restauranter er de forventede drikkepenge på 15-20 %, 5-10% for levering og ingen for takeout. $3-5 om dagen til rengøringsdame på hotel.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat i Sacramento: One Capitol Mall, Suite 670, Sacramento, CA, 95814 Tlf.: (916) 448 9688 E-mail: sacramento@usa-eurolaw.com

Alarmtelefon: 911

Seværdigheder

1. Golden Gate Bridge og The Presidio: Golden Gate Bridge er et af verdens mest kendte vartegn. En skøn udsigt over broen kan fås fra parken The Presidio, hvis gamle fort, besøgscentre og museum også er et besøg værd.

2. Alcatraz: Tag ud på den berømte fængselsø kendt som ”The Rock”, hvor du blandt andet kan besøge Al Capones fængselscelle i fængslet, der lukkede i 1963.

3. Fisherman’s Wharf: Et pulserende havneområde som er spækket med shoppingmuligheder, finurlige museer og restauranter.

4.Chinatown: Nordamerikas ældste Chinatown er proppet med små butikker, markeder og restauranter.

5. California Academy of Science: Dette imponerende bygningskompleks er kendt som det eneste sted i verden, der har et planetarium, akvarium, naturhistorisk museum og 4-etagers regnskov under samme tag, så der er rigeligt med underholdning for hele familien.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 826 000

Valuta: Amerikanske Dollars (USD) 

Steder at bo

Hotel i San Francisco

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af San Francisco International

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i San Francisco: San Francisco International.
Delta, Gulf Air, Singapore Airlines, KLM, Air New Zealand, Norwegian, GOL Linhas Aéreas og Azul Airlines flyver alle direkte til San Francisco International.
Den billigste måned at flyve til San Francisco International i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.