Kort

Fly Madrid - Barcelona

Flyinformation Madrid til Barcelona

Laveste returpris sidste måned

kr. 370

Direkte flyselskaber

6

Fly pr. uge

222

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 484 kilometer

1 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Iberia

Barcelona

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. januar 2016

Flyselskaber på ruten

Adskillige flyselskaber flyver dagligt mellem Madrid og Barcelona.

Det spanske selskab Iberia står for langt de fleste flyvninger mellem de to byer, hvor andre selskaber køber pladser på afgangene. Iberia flyver fast på ruten op til 15 gange dagligt i hverdage, seks gange om lørdagen og ni gange om søndagen.

Vueling Airlines flyver på ruten op til ni gange i hverdage, to gange om lørdagen og seks gange om søndagen. Air Europa flyver fra Madrid til Barcelona to gange dagligt alle ugens dage.

Afgangsterminal

Alle fly afgår fra Madrid-Barajas Lufthavn, der er Spaniens største lufthavn, knapt 15 km nordøst for Madrids centrum. Der er fire terminaler, hvor Iberia og Vueling begge holder til i Terminal 4, mens Air Europas indenrigsflyvninger afgår fra Terminal 2. Der kører en gratis shuttlebus mellem alle terminaler 24/7 hvert 5. minut fra klokken 06.30-23 .30, derefter hvert 10. minut og mellem 02.30-06.30 hvert 20. minut.

Der er gratis, tidsubegrænset wifi i hele lufthavnen, hvor der også er adskillige VIP og Business lounges med lækre forfriskninger, læsestof med mere. Rejsende på standard kan nogle steder købe adgang på stedet eller via det ansvarlige flyselskab. Derudover er der adskillige butikker og spisesteder, hvor man kan tilbringe ventetiden og få stillet sulten. 

Lufthavnen anbefaler, at man møder op to-tre timer før den planlagte afgang, hvis man har bagage til check-in.

Ankomstterminal

Alle fly ankommer i Barcelona El-Prat Lufthavn. I lufthavnen ligger de fleste butikker og spisesteder efter check-in i afgangsområdet, men der er også mulighed for at tanke op med lidt mad og drikke samt nyt læsestof efter ankomst.

Der kører en gratis lufthavnsbus mellem Terminal 1 og 2 hvert fjerde til syvende minut i dagtimerne og hvert 20. minut om natten. Der er togstationer i begge terminaler, men ikke alle toge stoppe begge steder. Linje R2, der kører hver halve time til centrum, kører kun fra T2.

Der kører desuden adskillige busser både til centrum og fjernbusser fra begge terminaler, hvor der også holder taxaer. Man kan også leje en bil i begge terminaler til den videre transport. Med bil tager det cirka 20 minutter at komme til centrum.

Barcelona

Der er ingen tidsforskel mellem Spaniens hovedstad, Madrid, og landets næststørste by, Barcelona. Vejret er dog en smule anderledes. Det regner lidt mere i Barcelona, hvor temperaturerne også ofte er lidt højere året rundt end i Madrid.

Mange forbrugs- og madvarer er lidt dyrere i Barcelona end i Madrid, da lønnen og den lokale købekraft også generelt er højere i Barcelona.

Læs mere om i vores Rejseguide til Barcelona.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.