Kort

Fly Aalborg - Venedig

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Venedig
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Venedig

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.189

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1292 kilometer

4 t 0 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Venedig Marco Polo og Venedig Treviso

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Venedig: Venedig Marco Polo og Venedig Treviso.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Venedig er kr. 1.189. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
4 t 0 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Venedig.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Venedig.

Oplysningerne er korrekte per august 2017

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Venedig

Der går ikke direkte fly fra Aalborg til Venedig, men der er faktisk to forskellige muligheder for at komme fra Nordjyllands hovedstad til den romantiske by på kun fire timer. SAS flyver nemlig ruten med mellemlanding i København, mens KLM gør det via Amsterdam. Passer afgangstiderne ikke, er der inden for blot to timer ekstra mange flere muligheder.

Afgangsterminalen

Aalborg Lufthavns terminalbygning er lille og effektiv, men hvis temperamentet er til lidt ekstra, er der også mulighed for det. Der kan shoppes i DutyFree og lige efter DutyFree ligger konceptrestauranten Heineken Gastro Pub, der som navnet antyder naturligvis sælger øl og vin til maden. Deli sælger mad, der allerede er pakket og klar til at tage med ombord på flyet. Du kan også lave de sidste online forberedelser før rejsen via Aalborg Lufthavns gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til Venedig

Alle ruter fra Aalborg til Venedig lander i byens største lufthavn, Venedig Marco Polo, som ligger i den del af større Venedig, der ligger på det italienske fastland. Det betyder også, at én transportmulighed til de mere populære dele af Venedig er med vandtaxa. Dokken ligger mindre end ti minutters gang fra ankomsthallen og har både til blandt andet San Marco (fem kvarter), Rialto (1 time) og Lido (1 time). Turene er dog absolut ikke billige, men koster €40-€45 (300 – 335 kroner).

Af mere traditionelle og billigere transportruter er det muligt at tage bus til alle de mest populære hoteller i Venedig samt strandressorterne. Eksempelvis kører ATVO nummer 5 og 35 til Piazzala Roma på San Marco for €8 (60 kroner) på 35 minutter. Lej bil i Venedig Lufthavn, hvis du foretrækker at køre selv.

Praktiske oplysninger om Venedig

Venedig spreder sig ud over 118 øer foruden et stykke af fastlandet på Italiens nordøstkyst. Det er relativt nemt og billigt at komme rundt på de enkelte øer med bus, sporvogn eller toget ”People Mover”. Hvis du køber billet i forvejen, koster det kun €1,50 (11 kroner), mens prisen er det dobbelte ombord. De billigste både til transport koster €5 (37 kroner).

Maden på restauranter i Venedig er en anelse billigere i København, mens der er lidt mere at spare på de fleste våde varer. Eksempelvis koster en fadøl omkring 30 kroner, og en cappuccino under det halve.

Attraktioner og oplevelser i Venedig

Venedig er ikke en billig feriedestination, men det er alligevel muligt at spare penge på oplevelserne. Tag et kig på de bedste ting i Venedig – med sparetips med gode idéer til at opleve Venedig både til lands og til vands uden at brænde hul i pengepungen.

Mestre på fastlandet er ikke normalt det første mål for turister, men har du lyst til et alternativ til de 118 øer, byder Mestre foruden et smukt og typisk italiensk piazza også på den bedste shopping i hele Venedig!

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.