Kort

Fly Aalborg - Dubai

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Dubai
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Dubai

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 5050 kilometer

10 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Dubai og Dubai Creek SPB

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i Dubai: Dubai, Dubai Al Maktoum International, Dubai Creek SPB og Jebel Ali SPB.
10 t 45 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Dubai.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Dubai.

Oplysningerne er korrekte per juli 2017

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Dubai

Uden direkte ruter fra Aalborg til Dubai går de hurtigste med en enkelt mellemlanding. Det er de fleste dage muligt på under ni timer med SAS/Emirates via København, mens flere andre selskaber tilbyder ruter med samlet rejsetid på under 11 timer.

Afgangsterminalen

Det er slet ikke noget problem at køre til Aalborg Lufthavn, heller ikke hvis du skal ud at rejse i en længere periode. Der er nemlig gratis parkering. Også det trådløse internet og legeområde er gratis i Aalborg Lufthavn, så det er ingen sag at komme gennem security og slappe af, mens man venter på afgang. Der er også dutyfree butik, restaurant &MORE samt madområdet DELI.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Dubais mest populære områder og hoteller er spredt ud over mange kilometer langs strandkysten til den persiske bugt. Derfor kan transporttid og afstand fra lufthavnen varierer enormt. Et par eksempler er Dubai Downtown (15 kilometer), Jumeirah Beach (20 kilometer) og Dubai Marina (32 kilometer). Lej bil i Dubai Lufthavn eller tag taxa for direkte transport til hotellet, eller spar penge ved at tage metroen til nærmeste metrostop og taxa videre herfra (hvis du tror, du har lyst til at strække benene og gå fra metroen, så husk på, at det er bagende hedt, så selv 10 minutters gang uden skygge eller aircondition kan blive en svedig omgang). Der er gratis wifi både i lufthavnen og på metroen. Klik her for at se kort over Dubai metro.

Praktiske oplysninger om Dubai

Dubai bader i luksus med det ene 5-stjernede hotel efter det andet tæt på dejlige badestrande. Men på trods af mange luksuriøse hoteller og omgivelser, er der mange rimelige priser. En tur på den topmoderne metro koster fra 5 dirham, som svarer til mindre end ni danske kroner. Det er også muligt at finde restauranter med priser på under 60 kroner, og til direkte sammenligning koster et stort McMeal hos McDonald’s under 45 kroner i Dubai. Den ubetinget største undtagelse i prisforskel er på alkoholiske drikkevarer. Her kommer du som regel til at betale 70 kroner for en kold øl.

Vær opmærksom på, at Dubai altid er varm, og kan blive ulidelig hed, så selv en kort gåtur til stranden måske bør blive til en taxatur i stedet. Under hedebølger om sommeren kan der blive op til 45 grader varmt, som i de mest ekstreme tilfælde kan føles som endnu 30 grader varmere. Derfor betragtes november – marts også som den bedste tid at besøge Dubai.

Dubai er tre timer foran Danmark.

Attraktioner og oplevelser Dubai

I Dubai kan du nyde et væld af dejlige badestrande. Selvom det er en lille udgift, kan det anbefales at benytte de strande, der kræver entré (typisk omkring 10 kroner). Med i pengene er nemlig mulighed for at sidde i skyggen.

Foruden sol og strand er Dubai også kendt som rekordernes by. Næsten alt, der er værd at tale om, er nemlig en eller anden form for rekord, lige fra verdens længste chaufførløse metro på 52 kilometer til verdens højeste hotel, JW Marriott Marquis Hotel. Og hvis du trænger til en dag med det modsatte af strand, kan du tage i verdens største snepark i verdens første indendørs bjergresort, Ski Dubai.

For yderligere inspiration kan du tage et kig på Skyscanners liste over 10 ting du kan opleve i Dubai.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.