Kort

Fly til Dubai

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Sådan finder du billige flybilletter til Dubai

Det er en billig fornøjelse at finde billige rejser til Dubai fra Danmark – med Skyscanners månedssøgning er det faktisk nemt at finde direkte fly fra København til under 1000 kroner for en enkeltbillet.

Da der ikke er direkte fly fra Jylland til Dubai, er priserne fra Billund, Aalborg og Århus højere end fra København, og helt billige rejser er der ikke helt så mange af - men igen hjælper månedssøgningen dog lynhurtigt alle rejsende med at se, hvornår de billigste rejser kan købes.

Danske lufthavne med direkte fly til Dubai

Du kan finde billige flybilletter til Dubai, og flyve direkte fra København Kastrup til Dubai syv dage om ugen, to gange om lørdagen.

Hvis din rejse starter i Jylland, er de billigste løsninger med under 12 timers samlet rejsetid, at tage til Københavns Lufthavn med bil, tog eller lignende, og flyve dérfra. Det er dog også muligt eksempelvis at flyve fra Billund til Amsterdam, og videre herfra til Dubai på under ni timer.

Flyselskaber, der flyver til Dubai fra Danmark

Emirates har siden december 2015 fløjet ruten en gang om dagen, mens Norwegian flyver ugentligt. Se en komplet oversigt over flyselskaber, der flyver fra Danmark til Dubai her.

Lufthavne i Dubai

Emiratet Dubai har to forskellige lufthavne, Dubai Internationale Lufthavn og Al Maktoum Internationale Lufthavn. Alle direkte ruter går til Dubai Internationale, mens der fra tid til anden er tilbud på flyrejser med to mellemlandinger fra Billund på knap 11 timer. Bemærk, at alle transportformer til og fra lufthavnene kører anderledes under ramadanen. Det er muligt at finde billige flybilletter til Dubai, til begge lufthavne.

Dubai Internationale Lufthavn

Alle de direkte fly fra København med både Emirates og Norwegian går til Dubai Internationale Lufthavn. Herfra er der cirka 15 km til centrum.

Der er døgnet rundt gratis busforbindelse mellem de ved siden af hinanden liggende Terminal 1/3, og den 20-30 minutters køretur til Terminal 2 , inkl. en times gratis wifi.

Efter at have nydt dine billige flybilletter til Dubai, ankommer du, og for at komme fra lufthavnen og indtil byen kan du tage metrostationen i enten Terminal 1 eller 3. Togene kører hvert tiende minut fra 5:50 til midnat (dog først fra kl. 13 om fredagen) med stop i nærheden af de fleste store attraktioner og hoteller i Dubai. Fra alle tre terminaler kan du desuden tage bus, taxa eller leje bil.

Al Maktoum Internationale Lufthavn

Al Maktoum ligger i den sydlige del af emiratet Dubai og omkring 55 km fra centrum af byen Dubai. Den åbnede for passagertrafik i 2013, og har en blanding af uhyre moderne faciliteter, og endnu flere faciliteter er under udvikling. Heldigvis finder du også let billige rejser til Dubai, til denne lufthavn. Den forventes at blive en af verdens absolut travleste lufthavne inden for får år. Foreløbigt består de offentlige transportmuligheder dog udelukkende af bus F55, som afgår cirka en gang i timen - efter en tur på cirka 40 minutter kører ankommer du til Ibn Battuta Station i det centrale Dubai. Her er der metro til resten af byen – efter metroens lukketid kører bus F55A fra lufthavnen til busstationen Satwa.

De eneste alternative transportmetoder er billeje og taxa.

Hvornår er det bedst at tage til Dubai?

Dubai betragtes som en helårsdestination, og det er muligt at finde billige fly til Dubai året rundt. Dog er somrene så varme, at de fleste rejsende fra nord foretrækker årets øvrige måneder. Det bør også bemærkes, at selvom man sagtens kan få meget ud af Dubai under ramadanen, så er det en anderledes oplevelse, så det skal du overveje, inden du booker flybilletter til Dubai. Der er ikke krav om, at ikke-muslimer skal overholde ramadanen, men de forventes at vise respekt for den. De fleste restauranter holder for eksempel åbent, men mad serveres og spises bag solskærme indtil solnedgang.

I vintermånederne kan du desuden opleve en noget unik begivenhed. Her er der nemlig kamelvæddeløb hver torsdag og fredag.

Hvordan er vejret i Dubai?

På den ene side af Dubai ligger den persiske golf, og på den anden side ligger ørkenen, så byen er for det meste knastør. Den lille mængde regn, der falder, falder typisk i vintermånederne, hvor temperaturerne stadig er over 20 grader. Mellem juni og september er temperaturerne typisk 40 grader.

Attraktioner og oplevelser i Dubai

Dubai er kendt som en luksusdestination med gigantiske shoppingcentre, vanvittigt høje bygninger, prisbelønnet arkitektur, og badeluksus. Dubai er også en smeltedigel af oplevelser, og du kan opleve lidt fra vidt forskellige verdener på én og samme destination her. I den nordvestlige del ligger den ene lækre sandstrand efter den anden, som en række perler langs vandet. Midt i byen er der masser af luksushoteller, shoppingcentre og verdensberømte bygninger, inklusive verdens højeste, Burj Khalifa. I den sydøstlige del starter ørkenen, hvor det er muligt at tage på forskellige former for ørkensafari. Der er kort sagt alle gode grunde til at finde sig billige flybilletter til Dubai.

Berømte attraktioner: Burj Khalifa, Dubai Fountain, Jumeirah Moske, Dubai Museum, Dubai Marina, Palm Islands, Al Safa Park, Mall of the Emirates.

Rejseguide

Rejseguide til Dubai

Rejsetips til oplevelser

10 ting du kan opleve i Dubai

Steder at bo

Find hotel i Dubai

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Dubai

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i Dubai: Dubai, Dubai Al Maktoum International, Dubai Creek SPB og Jebel Ali SPB.
Delta, Gulf Air, Oman Air, transavia, KLM, Singapore Airlines, Sichuan Airlines og Air New Zealand flyver alle direkte til Dubai.
Den billigste måned at flyve til Dubai i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.