Kort

Fly Aalborg - Billund

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Billund
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Billund

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.305

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 156 kilometer

2 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Billund

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Billund: Billund.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Billund er kr. 1.305. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 20 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Billund.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Billund.

Oplysningerne er korrekte per december 2015

Ruter fra Aalborg til Billund

Der er ingen direkte ruter fra Aalborg til Billund, men du kan flyve mellem de to byer på 2 timer og tyve minutter via København Kastrup Lufthavn – omkring dobbelt så hurtigt som med offentlig transport på landjorden.  SAS tilbyder den hurtigste rejse, mens British Airways og Lufthansa tilbyder mere tidskrævende ture med skift i henholdsvis Oslo og Frankfurt.

Afgangsterminalen

Aalborg Lufthavn har to spisesteder: Foodmarket (efter security) og Point Shop (før og efter security). Begge åbner to timer før første afgang, så selv hvis ankommer tidligt, kan du købe mad i lufthavnen. Med en lille aflang terminalbygning er det nemt at finde vej til security i Aalborg Lufthavn.

Derudover kan du nyde godt af både gratis parkering og gratis trådløst internet med netværksnavnet FREEinternetBLL.

Ankomstterminalen

Lige uden for terminalen i Billund Lufthavn afgår der lokale busser til mange byer som Vejle, Give, Kolding – og naturligvis også til Billund. Priserne for almindelige enkeltbilletter inden for det sønderjyske koster fra 22 kroner (Billund, få minutter) til 32 kroner (Give, 20 minutter) til 60 kroner (Vejle, 35-45 minutter) og 70 kroner (Kolding, 65 minutter). I højsæsonen er der gratis shuttlebus til LEGOLAND, Lalandia og andre topdestinationer i Billund.

Du kan finde taxaerne lige ved siden af busserne.

Pas, papirer og andet praktisk

Hvis du ikke har bagage, kan du komme i lufthavnen en times tid før afgang. Du behøver ikke at medbringe pas på indenrigsrejser, men husk, at du altid skal have billedlegitimation med.

Værd at vide om Billund og omegn

Både for Billund, men også byer som Vejle, Fredericia, Horsens, Kolding og Herning er Billund Lufthavn den nærmeste. Derfor går der mange regionale busser hele vejen til terminalen og forskellige destinationer.

De største attraktioner i Billund, LEGOLAND og Lalandia ligger kun et par kilometer fra lufthavnen. På grund af lufthavnen og disse attraktioner er der i Billund lige så mange hoteller som i de langt større nærliggende byer.

Billund er en fantastisk cykeldestination. Hvis du lejer cykel, kan du hurtigt komme gennem åbne marker og tæt skov og mange skiltede cykelruter at begive sig ud på.

Steder at bo

Find hotel i Billund

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.