Kort

Fly Aalborg - Barcelona

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Barcelona
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Barcelona

Laveste returpris sidste måned

kr. 589

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1843 kilometer

2 t 50 min.

Barcelona

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Barcelona: Barcelona.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Barcelona er kr. 589. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 50 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Barcelona.
Der er 2 flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Barcelona.
Der er ét fly om ugen, som flyver fra Aalborg til Barcelona pr. oktober.

Oplysningerne er korrekte per april 2018

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Barcelona

Om sommeren kan du to dage om ugen flyve direkte fra Aalborg til Barcelona med Vueling Airlines frem til slutningen af september. De fleste uger går de direkte Aalborg – Barcelona fly torsdag og søndag, mens det enkelte uger er torsdag og lørdag. Uden for disse dage og uden for denne årstid er der dog stadig mulighed for at komme hurtigt fra Aalborg til Barcelona. Eksempelvis flyver Norwegian via København og KLM via Amsterdam på omkring 4,5 timer.

Afgang fra Aalborg Lufthavn

Bortset fra shopping i dutyfree eller mad/drikke fra pølsevognen før security eller et af de to spisesteder efter security er nærmest alt i Aalborg Lufthavn gratis – lige fra parkering til wifi.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Barcelona Lufthavn ligger omkring 12 kilometer fra centrum, og de to terminaler ligger cirka fire kilometer fra hinanden. Vueling og KLM er blandt selskaberne i Terminal 1, mens Norwegian hører til i Terminal 2. Der er gratis shuttlebus mellem terminalerne.

For €5,90 (44 kroner) kan man købe billet til Aerobús, lufthavnsbussen, som kører til Placa de Cataunya i centrum på cirka 35 minutter. Der er også mulighed for til biludlejning i Barcelona Lufthavn, som gør det noget lettere at komme til eksempelvis Figueres, Montserrat eller Pyrenæerne.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Aalborg til Barcelona

Pas skal være gyldigt under hele opholdet i Spanien.

Praktiske oplysninger om Barcelona

Selvom man kun kan flyve direkte fra Aalborg til Barcelona i sommerperioden, hvor badevandet ud for de skønne bystrande er 20-24 grader, er den spanske storby en velegnet helårsdestination. Der er eksempelvis meget milde vintre med gennemsnitlige dagstemperaturer på 12-15, og der er restauranter, som tilbyder måltider for ned til 75 kroner grader. Desuden er der ofte rigtig billige overnatningsmuligheder uden for højsæsonen.

Barcelona kan dog også være en enormt billig oplevelse om sommeren. Blandt andet er mange attraktioner gratis og der er restauranter, som tilbyder måltider for ned til 75 kroner.

Læs mere om Barcelona

Top 10 ting at opleve i Barcelona

Spansk mad: 10 traditionelle spanske retter du må prøve

Hotel i Barcelona

Søg efter hotel i Barcelona og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.