Kort

Fly Aalborg - Antalya

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Antalya
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Antalya

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.539

Direkte flyselskaber

0

Antalya

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Antalya: Antalya.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Antalya er kr. 1.539. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Antalya.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til Antalya

Fra slutningen af marts til midt oktober afgår der mange direkte charterfly fra Aalborg til Antalya på cirka fire timer. Du kan også kører til Billund Lufthavn, som også har direkte rutefly i sommerhalvåret, SunExpress står for de fleste afgange og flyver på ruten 2-4 gange om ugen, mens Primera Air flyver direkte en gang om ugen.

Hvis du vil af sted i vinterhalvåret, skal du regne med to mellemlandinger undervejs og en flyvetid på 8-9 timer, du kan for eksempel flyve med SAS til København og videre til Berlin, hvorfra SunExpress flyver til Antalya. En anden mulighed er at flyve til Amsterdam med KLM og skifte til Turkish Airlines som flyver til Antalya via Istanbul.

Afgang fra Aalborg

Lufthavnen ligger cirka 6 km nordvest for centrum, og hvis du er selvkørende, er der gratis parkering i lufthavnen, som også rundes af flere busser - se mere på Rejseplanen. Inden afgang fra Aalborg til Antalya kan du udnytte ventetiden med en times gratis wi-fi, der er også mulighed for at købe mad- og drikkevarer i afgangsområdet og shoppe i Duty Free butikken. I Airport Lounge kan du bruge internettet ubegrænset, læse aviser, se tv og nyde diverse snacks og drikkevarer. Passagerer med standardbilletter kan få adgang for 149 DKK.

Ankomst i Antalya

Lufthavnen ligger under 15 km nordøst for centrum, og den Internationale Terminal 2 ligger cirka 2,5 km fra Indenrigsterminalen og International Terminal 1. Der er wi-fi mod betaling i alle terminale, der er også mulighed for at få noget at spise eller drikke, hvis du er trængende efter flyveturen fra Aalborg til Antalya.

Når du skal fra lufthavnen, kan du tage bus nr. 600, som kører hver halve time mellem de to terminaler og videre til Antalya busstation 5 km nord for centrum. Der kører også andre busser fra lufthavnen og videre ud i regionen. Du kan også leje en bil hos et af de mange biludlejningsfirmaer. Foran terminalerne holder der taxier, turen til centrum koster cirka 100 DKK. Desuden arrangerer mange hoteller også kørsel til og fra lufthavnen.

Generel information om at flyve fra Aalborg til Antalya

Det er tilladt at rejse visumfrit i Tyrkiet i op til 90 dage, forudsat at dit pas er gyldigt mindst 150 dage ved din indrejse i landet. Check-in åbner senest to timer før afgang i Aalborg Lufthavn.

Hvad kan du forvente i Antalya

Tyrkiet en time foran Danmark. I Antalya kan du forvente solskin hele året især om sommeren, som er meget varm og tør med temperaturer omkring 35 grader og en havtemperatur sidst i 20’erne. Temperaturmæssigt er vinteren mild, men det regner ofte meget i december og januar.

Shopping og fornøjelser er billige i Antalya, hvor du betaler med tyrkisk lira (TRY), for eksempel kan to personer spise en treretters middag på en god restaurant for omkring 100 DKK, og en kop kaffe koster cirka en 10’er. Kører du med den kollektive transport, koster en enkelbillet under 4 DKK. Der kører busser, sporvogne, minibusser og de såkaldte dolmus, som betyder ’fyldt op’, i Antalya kører flere dolmus dog efter fast ruteplan og venter derfor ikke med at køre, til de er fulde. Taxiernes startgebyr og kilometerpris ligger på cirka 5 DKK.

LÆS OGSÅ: Top 8 ting at se og lave i Antalya

Hoteller i Antalya

Leder du efter overnatning? På hoteller i Antalya kan du for eksempel sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit favoritsted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.