Lusaka

31. okt. 2019 - 1. nov. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Lusaka omfatter Best Western Plus Lusaka Grand Hotel, Taj Pamodzi Lusaka og Radisson Blu Hotel Lusaka baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Lusaka ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Lusaka

fra kr. 528
fra kr. 810
fra kr. 1.619

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 381 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Lusaka er april med en gennemsnitspris på kr. 459 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 494 pr. nat. Dette er 16% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 415 set over de foregående 12 måneder.
I Lusaka er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 24,6°C/76,2°F. Den varmeste måned er typisk oktober med gennemsnitstemperaturer på 32,0°C/89,6°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 8,3°C/46,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Lusaka er Lusaka (LUN) (19,52 km).

Planlæg en rejse til Zambia