Lusaka

27. jul. 2019 - 28. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Lusaka omfatter Taj Pamodzi Lusaka, Best Western Plus Lusaka Grand Hotel og Chrismar Hotel Lusaka baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Lusaka ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Lusaka

fra kr. 332
fra kr. 590
fra kr. 743

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 365 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Lusaka er august med en gennemsnitspris på kr. 573 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 473 pr. nat. Dette er 9% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 428 set over de foregående 12 måneder.
I Lusaka er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 16,2°C/61,1°F. Den varmeste måned er typisk oktober med gennemsnitstemperaturer på 32,0°C/89,6°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 8,3°C/46,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Lusaka er Lusaka (LUN) (19,52 km).

Planlæg en rejse til Zambia