La Paloma

23. maj 2019 - 24. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i La Paloma omfatter Casa Pi, LA MAISON- Suites & Gastronomía og Alba Luz baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i La Paloma ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i La Paloma

fra kr. 263
fra kr. 195

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 407 pr. nat. Den dyreste måned at bo i La Paloma er januar med en gennemsnitspris på kr. 933 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 611 pr. nat. Dette er 6% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 574 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Uruguay