Mtwara

28. sep. 2019 - 29. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Mtwara omfatter Veta Mtwara, Agave Sleepwell Lodge og Shamosa Harnu lodge baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Mtwara ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Mtwara

fra kr. 143

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 236 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Mtwara er juli med en gennemsnitspris på kr. 304 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i september sidste år var kr. 236 pr. nat. Dette er 11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 265 set over de foregående 12 måneder.
I Mtwara er den forventede gennemsnitstemperatur i september 16,3°C/61,3°F. Den varmeste måned er typisk december med gennemsnitstemperaturer på 23,1°C/73,6°F. Den koldeste måned er september med gennemsnitstemperaturer på 11,1°C/52,0°F.
Den nærmeste lufthavn ved Mtwara er Mtwara (MYW) (8,11 km).

Planlæg en rejse til Tanzania