Mtwara

4. mar. 2020 - 5. mar. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Mtwara omfatter Cashewnut Hotel, The Old Boma Hotel og Ambiere House baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Mtwara ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 268 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Mtwara er juli med en gennemsnitspris på kr. 322 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i februar sidste år var kr. 286 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Mtwara er den forventede gennemsnitstemperatur i februar 19,0°C/66,2°F. Den varmeste måned er typisk december med gennemsnitstemperaturer på 23,1°C/73,6°F. Den koldeste måned er september med gennemsnitstemperaturer på 11,1°C/52,0°F.
Den nærmeste lufthavn ved Mtwara er Mtwara (MYW) (8,11 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Lindi (65,91 km)

Planlæg en rejse til Tanzania