Gwangju

2. sep. 2019 - 3. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Gwangju omfatter Hotel Good Choice Chungjangro, ACC Design Hotel og Holiday Inn GWANGJU, Korea baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Gwangju ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Gwangju

fra kr. 58
fra kr. 108
fra kr. 121

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 328 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Gwangju er januar med en gennemsnitspris på kr. 378 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 353 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 349 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Gwangju er Gwangju (KWJ) (5,54 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Gwangju Muan International (46,04 km)

Planlæg en rejse til Sydkorea