Trenčín

24. apr. 2019 - 25. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Trenčín omfatter Hotel Magnus Trenčín, Hotel Elizabeth og Lesni Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Trenčín ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Trenčín

fra kr. 216
fra kr. 315
fra kr. 703

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 310 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Trenčín er juni med en gennemsnitspris på kr. 741 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 388 pr. nat. Dette er 6% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 415 set over de foregående 12 måneder.
I Trenčín er den forventede gennemsnitstemperatur i april 9,3°C/48,7°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 25,4°C/77,7°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -4,1°C/24,6°F.

Planlæg en rejse til Slovakiet