Zhambyl

20. jun. 2019 - 21. jun. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Zhambyl omfatter Seven day Hotel, Apartment on Tole Bi 40 og Sequoia Boutique Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Zhambyl ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Zhambyl

fra kr. 117
fra kr. 151

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 218 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Zhambyl er juli med en gennemsnitspris på kr. 268 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juni sidste år var kr. 251 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 247 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Zhambyl er Zhambyl (DMB) (2,16 km).

Planlæg en rejse til Kasakhstan