København

14. apr. 2020 - 15. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i København omfatter Hotel Ottilia, Citizenm Copenhagen Radhuspladsen og Adina Apartment Hotel Copenhagen baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i København ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i København

fra kr. 637
fra kr. 721
fra kr. 1.324

Hvad siger de rejsende om København?

9,8
Udendørs-entusiast
9,6
Kunst og designelskere
9,3
Historieelskere
9,0
Madelskere
8,4
Familierejsende
Medlemsanmeldelser (304)
Rebekka E
Rebekka E
14-06-19

København er verdens bedste by

Rosie Jamison
Rosie Jamison
20-10-19

Vil anbefale til dejligt design i hele byen! Det danske folk er fantastisk, meget venligt, engelsk tales overalt, hvor vi gik! Enhver ivrig vandrere vil elske turen rundt i hele hovedbyen, let gjort og let at finde alle de vigtigste seværdigheder. Vi fandt ikke meget historie eller meget mere, som vi ville være interesseret i, men for foodies og enhver der vil gå på socialt og natteliv vil jeg sige, det vil være dejligt at besøge

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
05-08-19

København, Danmarks hovedstad, ligger på kystøerne Sjælland og Amager. Det forbinder med Malmø i det sydlige Sverige gennem Öresundsbroen. I Indre By, det historiske centrum af byen, er Frederiksstaden, et raffineret kvarter fra det 18. århundrede, som huser kongefamiliens Amalienborg-paladset. I nærheden ligger Christiansborg Slot og Rosenborg Slot fra renæssancetiden, omgivet af haver, der huser kronjuvelerne.

Yuli Baro
Yuli Baro
08-03-20

To be able to stay and enjoy time here I had been collecting money for 3 months. Definitely the most expensive, but guys - still silent and calm country

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 1.188 pr. nat. Den dyreste måned at bo i København er oktober med en gennemsnitspris på kr. 1.901 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 1.536 pr. nat. Dette er 3% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.591 set over de foregående 12 måneder.
I København er den forventede gennemsnitstemperatur i april 7,5°C/45,5°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 22,6°C/72,7°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -0,5°C/31,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved København er København Kastrup (CPH) (8,60 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Roskilde (29,19 km) Malmø Sturup (52,80 km) Ängelholm Helsingborg (71,00 km)

Planlæg en rejse til Danmark