Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Namibe omfatter Iu Hotel Namibe, Hotel Infotur og Chik-Chik Namibe baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Namibe ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Namibe

fra kr. 217

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juli, med et gennemsnit på kr. 459 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Namibe er december med en gennemsnitspris på kr. 646 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 518 pr. nat. Dette er 2% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 534 set over de foregående 12 måneder.
I Namibe er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 8,6°C/47,5°F. Den varmeste måned er typisk november med gennemsnitstemperaturer på 20,0°C/68,0°F. Den koldeste måned er april med gennemsnitstemperaturer på 5,8°C/42,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Namibe er Namibe (MSZ) (2,21 km).

Planlæg en rejse til Angola

I og omkring Namibe