Kort

Fly til Santiago Arturo Merino Benitez

Chiles hovestad, Santiago, er landets kulturelle center med fascinerende museer, teatre, restauranter og barer. Byen rummer både et pulserende storbys leben og en mere afslappet latino atmosfære. 24/7 året rundt er der liv og glade dage i gaderne.
Med Santiagos centrale placering er byen et ideelt udgangspunkt for at opleve resten af landet eller bare nærområdet fx på hesteryg. Tæt på Stillehavet og Andesbjergene kan man både bade og stå på ski på en og samme dag. 

Visum

Visumfrit i op til 90 dage.

Se flere oplysninger her:

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/chile-pas-og-visum/                    

Sæson

Sommerperioden fra november til marts er varm og tør, mens vinteren er mild. Juni og juli er de vådeste måneder.

Kom omkring

Luften er ofte tung af forurening i Santiago, hvorfor det offentlige transportsystem er at foretrække fremfor at gå. Busser og metro fungerer fint. Busserne modtager dog kun passagerer med rejsekortet Bip!

Åbningstider

De fleste butikker og supermarkeder har åbent mellem 10-22.

Drikkepenge

På hoteller og restauranter giver man normalt 10 % af regningen i drikkepenge, mens man giver et mindre beløb eller runder op i taxaen.

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i Chile, Jacques Cazotte 5531, Vitacura, Santiago de Chile (Postboks: Casilla 18, Sucursal Centro Cívico)

Tel: +562 2941 5100   E-mail: sclamb@um.dk   

Politi: 133   Ambulance: 131   Brand: 132

Seværdigheder

1. Metropolitano Park: Den store grønne park rummer to offentligt tilgængelige badebassiner, botanisk have og zoo. I parken ligger også byens højeste bjerg, Cerro San Cristóbal, hvorfra man får en fantastisk udsigt over byen.

2. Plaza De Armas: Den store centrale plads er omgivet af storslåede bygningsværker som katedralen og postcentralen. Under palmerne viser kunstnere deres værker frem, og om aftenen konkurrerer de lokale i intense skakspil.

3. Cementerio General: Kirkegården rummer utroligt smukke og spektakulære gravsteder, flere prominente politikere er begravet her.

4. Skt. Francis Kirken: En af Santiagos ældste bygninger fra det 16. århundrede fungerer som et åndehul i byens jag og larm. Over for kirken ligger et tidligere franciskansk kloster, som i dag rummer et museum med kunst fra før den spanske kolonisering.

5. Villa Grimaldi Peace Park: Det tidligere hovedkvarter for den forhenværende diktators, Augusto Pinochet, berygtede hemmelige politi. Stedet rummer både en mindepark for ofrene under diktaturet og museum.

Hurtige fakta
Indbyggertal: Cirka 5 mio. (Stor-Santiago 7.4 mio.)
Valuta: Peso (CLP)
Landekode: (00) 56
Religion: Cirka 68 % katolikker

Tidszone: UTC-4

Officielt sprog: Spansk

 

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Santiago Arturo Merino Benitez

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Santiago de Chile: Santiago Arturo Merino Benitez.
Delta, Sky Airline, KLM, Air New Zealand, GOL Linhas Aéreas, Copa, Saudia og Avianca flyver alle direkte til Santiago Arturo Merino Benitez.
Den billigste måned at flyve til Santiago Arturo Merino Benitez i er maj.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.