Kort

Fly til Rhodos

Opdateret november 2016

Find billige flybilletter til Rhodos Lufthavn

Hvis du vil til Rhodos, hjælper Skyscanner dig med at finde den billigste flybillet til Rhodos Lufthavn. En direkte flyvetur tager 3,5-4,5 timer afhængig af hvilken lufthavn, du flyver fra.

På Skyscanner kan du søge efter billige flybilletter på en bestemt dato eller den billigste måned at flyve i, du kan også sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. Du kan selv vælge indstillingen i datofeltet og enten vælge ’Hele måneden’, den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse.

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at booke flybilletten

Hvornår det bedst kan betale sig at bestille sin flybillet, er lidt forskelligt fra sted til sted. Men det er altid godt at være i god tid, så er billetterne som regel billigst. Med Skyscanners Prisagent slipper du for selv at holde øje med billetprisen, det klarer vi for dig. Prisagenten sammenligner hele tiden priserne og giver dig besked, hvis den stiger eller falder. Når du har resultatet fra din rejsesøgning, skal du bare vælge ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, hvis prisen ændrer sig.

Flyselskaber som flyver til Rhodos Lufthavn

Der er i øjeblikket ingen flyselskaber, som flyver direkte fra Danmark til Rhodos hele året. Men i sommerhalvåret flyver Norwegian fra Københavns Lufthavn og Primera Air fra Aalborg Lufthavn direkte på til Rhodos. Mange rejsebureauer arrangerer også charterrejser til Rhodos, og med en mellemlanding undervejs har du mange flere flyselskaber at vælge mellem.

Se også: Flyselskaber som flyver til Rhodos

Til og fra Rhodos Lufthavn

Rhodos Lufthavn ligger cirka 15 km sydvest for Rhodos by og har kun en passagerterminal, så der er ikke noget at blive forvirret over.

Transportmulighederne til og fra lufthavnen er begrænsede. Taxierne er det primære transportmiddel for besøgende, der ikke har aftalt afhentning med deres hotel. En taxi til Rhodos by koster cirka 120 kr. og tager omtrent 20 minutter. Du kan også bestille en taxi på forhånd, så du slipper for at vente på en ledig taxi.

Hvis du vil spare pengene, kan du tage bussen til Rhodos by på 35 minutter for cirka 16,50 kr. Stoppestedet ligger foran en kaffebar cirka 300 meter fra udgangen. Bussen kører cirka fra klokken 06.30-23.00 hele ugen og mindst en gang i timen, og cirka hvert kvarter i myldretiden. Billetter købes kontant i terminalens forhal.

Du kan selvfølgelig også vælge at leje en bil fra lufthavnen, biludlejningsfirmaerne har også skranke i forhallen. Læs mere om biludlejning fra Rhodos Lufthavn.

Faciliteter i Rhodos Lufthavn

Rhodos Lufthavn, også kaldet Diagoras Internationale Lufthavn, er øens eneste offentlige lufthavn. Lufthavnen er Grækenlands tredjetravleste lufthavn, men har beskedne forhold. Der er hæveautomater og vekselkontor i forhallen.

Der er en bar og restaurant, hvis du bliver sulten eller tørstig, og foruden den toldfri butik er der en kiosk, som sælger aviser, drikkevarer, snacks med mere.

Der er hverken møderum eller lounge, men på de nærliggende hoteller kan man leje lokaler og faciliteter. Skal du bare bruge en enkelt fotokopi eller lignende kan de også ofte hjælpe i lufthavns informationen. Der er ikke noget offentligt tilgængeligt internet i lufthavnen, men der er mønttelefoner.

Bedste rejsetid

Den bedste årstid er måske foråret, hvor alting blomstrer, og der er færre turister end om sommeren, som er højsæson. Hvis du kommer om vinteren, er vejret stadig behageligt og øen meget mere rolig, men endnu fuld af oplevelser.

Vejret i Rhodos

Rhodos nyder godt af det varme middelhavsklima og har varme og meget tørre somre, fra juni til september ligger dagstemperaturen ofte omkring 30 grader. Vinterhalvåret er lunt og vådt, det regner allermest i december og januar, hvor det er koldest med 10-15 grader. Havtemperaturen er året rundt mellem 17-28 grader.

Attraktioner og seværdigheder på Rhodos

Rhodos er en af Grækenlands mest poplære ferieøer på grund af den fantastiske kombination af godt vejr, dejlige badestrande, historiske seværdigheder og masser af udendørsaktiviteter om dagen og fest natten lang. De bedste sandstrande ligger på øens vestkyst, mens østkysten er bedst til surfing. Syd for den populære Faliraki strand, hvor der ligger et stort vandland for hele familien, ligger øens eneste nudiststrand.

Rhodos by, en af Europas ældste endnu beboede middelalderbyer, er fuld af historisk charme og arkitektoniske perler. Se bl.a. Stormestrenes Palads og moskeen. Der er mange spændende fortidsminder på øen, bl.a. Akropolis i Lindos, den eneste af Rhodos’ tre antikke byer, som stadig består. De store marmorsøjler blev rejst mere end 300 år f.Kr. og du får en fantastisk udsigt over Lindos blændende hvide huser og bugten.

På 2-3 timer kan du også bestige Attavyros, øens højeste punkt på 1215 m, med start fra mellem Embonas og Siana. Der er dog ikke nogen optegnet rute, så man skal træde lidt varsomt.

Flere tips

Når du skal finde din overnatning, kan Skyscanner også hjælper dig. På Hoteller på Rhodos kan du læse mere om nogle af byerne, så det bliver lettere at vælge. Du kan også sammenligne datoer, priser og faciliteter som internet og parkeringsmuligheder.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Rhodos

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Rhodos: Rhodos.
Transavia France, Olympic Air, transavia, Eurowings Europe, Novair, Norwegian, Czech Airlines og Cyprus Airways flyver alle direkte til Rhodos.
Den billigste måned at flyve til Rhodos i er maj.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.