Kort

Fly Aalborg - Milano

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Milano
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Milano

Laveste returpris sidste måned

kr. 642

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1282 kilometer

3 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Milano Malpensa, Milano Bergamo og Milano Linate

3 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Milano: Milano Malpensa, Milano Bergamo og Milano Linate.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Milano er kr. 642. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 40 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Milano.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Milano.

Flyrute: Aalborg til Milano

Opdateret maj 2017

Flyselskaber på ruten

Der er i øjeblikket ingen flyselskaber, som flyver direkte fra Aalborg til nogle af Milanos tre lufthavne. Men du kan alligevel flyve på ruten alle ugens dage med en mellemlanding undervejs fx i København, hvor Ryanair flyver til Milano Bergamo op til to gange dagligt hele ugen, og både easyJet og SAS flyver til Milano Malpensa også op til to gange dagligt.

Hvis du søger den billigste flybillet fra Aalborg til Milano, så brug Skyscanners søgefunktion, der også kan vise dig den hurtigste flyforbindelse.

Afgangsterminal

Aalborg Lufthavn tilbyder en times gratis wi-fi. Du kan også surfe tidsubegrænset på internettet i Airport Lounge. Her har de læsestof, tv, diverse snacks samt kolde og varme drikkevarer i behagelige omgivelser. Rejsende på standard kan købe adgang til loungen for 149 kroner.

Med en stor grad af selvbetjening kan du i lufthavnens DELI købe diverse lækre og delvist økologiske kolde og varme mad- og drikkevarer. I den mere eksklusive konceptrestaurant & More ved Gate 4, serverer de maden med tilhørende udvalgte vine og øl. I Duty Free butikken kan du købe parfume, tobak og andre toldfri varer, souvenirs og legetøj med mere.

Check-in i Aalborg Lufthavn åbner to timer før afgang, og passagerer anbefales at være i lufthavnen mindst 45 minutter før den planlagte afgang.

Ankomstterminal

Milanos tre lufthavne er Malpensa, som er den største lufthavn, Linate er ofte den dyreste lufthavn pga. den centrale beliggenhed, mens Bergamo især benyttes af lavprisflyselskaber og dermed ofte billigst.

Milano Malpensa Lufthavn ligger omtrent 50 km nordvest for Milano og består af to terminaler, og der er tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen. Der er både spisesteder og butikker i begge terminaler, men den største andel findes i T1, her er der også tre VIP Lounges, hvor man kan få arbejdsro eller slappe af i rolige omgivelser og nyde drikkevarer, snacks og læsestof. Der kører direkte toge fra lufthavnen til centrum, som tager 30-40 minutter og kører fra begge terminaler. Der kører også flere busser til og fra Milano, hvor turen tager cirka en time.

Milano Bergamo Lufthavn, eller Orio al Serio som den egentlig hedder, ligger cirka 50 km nordøst for Milano og tilbyder også tidubegrænset og gratis wi-fi. Her er der to VIP loungen, adskillige butikker som sælger tøj og tilbehør, smykker, souvenirs og meget andet. Når du skal til og fra lufthavnen, kan du vælge mellem busser med forskellige selskaber som Terravision, Orio Shuttle og Autostradale. Det tager cirka en time at kører til Milano. Du kan også benytte tog fra Bergamo togstation, hvor der kører bus til og fra lufthavnen på 10 minutter.

Milano Linate Lufthavn ligger cirka 10 km øst for byens centrum og har en terminal, hvor der er tidsubegrænset wi-fi, adskillige spisesteder og butikker samt en VIP Lounge. Der kører flere busser fra lufthavnen til fx banegården. Der holder også taxier uden for ankomstområdet, så det er let at komme videre.

Milano

Der er tidsmæssigt ingen forskel mellem Danmark og Italien. Vinteren i Milano er temmelig kold ofte med temperaturer omkring frysepunktet og under, og sne er heller ikke usædvanligt. Sommeren derimod er varm med en gennemsnitstemperatur omkring 25 grader, og ofte når den over 30 grader. Det regner en del i området, især i foråret og efteråret med oktober som den vådeste måned.

I Italien bruger de Euro, og i Milano er mange ting billigere end i Aalborg, men forskellen er ikke nødvendigvis så stor. Går du på restaurant i stedet for at lave maden selv, er det i gennemsnit 15 procent billigere, mens visse ting som fx importerede øl godt kan være dyrere i Milano end i Aalborg. Den største besparelse får du, når du kører med den offentlige transport eller taxi, som du får til cirka halv pris.

Attraktioner

Milano er et rigtigt modemekka, hvor du kan købe tøj og tilbehør fra alle de store designere, eller du kan nøjes med at kigge på vinduer i de meget eksklusive butikker på Quadrilatero d'Oro. Milano har også mange historiske seværdigheder, hvor du fx kan se det verdensberømte maleri Den sidste nadver af Leonardo Da Vinci i kirken Santa Maria delle Grazie. I det hele taget byder Milano på mange spændende museer og galleri, hvor Pinacoteca di Brera kan nævnes. For andre besøgende er det mest interessante ved byen måske fodbold, og byen har endda to tophold, AC Milan og Inter Milan, der begge hører til på San Siro Stadion, hvor du kan se kampe eller komme på guidet rundtur.

Læs mere i vores Rejseguide til Milano

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.