Kort

Fly til Nuuk

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Nuuk

Leder du efter billige flybilletter til Nuuk, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste flyafgang til dit rejsebehov. Du skal bare vælge den dato, du vil rejse på, og så finder vi den billigste billet til dig. Er du fleksibel med din afrejse, kan du også bruge Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, som viser flypriserne for en måned af gangen. Hvis du vælger 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Nuuk. 

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Nuuk

Det er som regel bedst at være i god tid, når du skal bestille en flybillet, særligt til et sted som Nuuk der ikke har så mange ruteflyvninger. Med Skyscanners søgefunktion kan du oprette en gratis prisagent, som løbende fortæller dig, hvad prisen er for den valgte flyrute og dato. På den måde kan du slå til, når flybilletten er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Nuuk

Der er i øjeblikket ingen danske lufthavne, som har direkte flyruter til Nuuk. Du kan i stedet flyve fra København det meste af året og nogle gang om sommeren fra Aalborg til bygden Kangerlussuag på Vestgrønland, som har øens vigtigste lufthavn. Herfra flyver du videre til Nuuk.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Nuuk

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, som flyver direkte fra Danmark til Nuuk. Air Greenland flyver til Nuuk via Kangerlussuag (Søndre Strømfjord). Air Iceland flyver også til Nuuk fra blandt andet Reykjavik.

Nuuk Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 6 km nordøst for Nuuk centrum. Der kører en buslinje, rute 3, forbi lufthavnen en gang i timen mellem cirka klokken 7-17. En voksenbillet koster 15 kroner og gælder halvanden time. Hvis du misser bussen, kan du ringer efter en taxi.

Bedste tidspunkt at besøge Nuuk

Hvornår det er bedst at besøge Nuuk, kommer helt an på, hvad man vil opleve. Sommeren byder helt klart på det bedste vejr, hvor det aldrig rigtigt bliver rigtig mørkt med en dagslængde på over 20 timer. Om vinteren kan du til gengæld ganske ofte beundre det smukke nordlys danse over den mørke himmel.

Vejret i Nuuk

Nuuk ligger cirka 240 km syd for polarcirklen og har lavarktisk klima. Juli er den varmeste måned med en gennemsnitstemperatur på cirka 7 grader, men kan ofte komme op på omkring 20 grader. Den koldeste måned er januar med en gennemsnitstemperatur på -8 grader, men det kan blive langt koldere. Nedbør falder hele året, men hovedsagligt som regn fra juli til september. Den tørre luft i Grønland betyder, at det aldrig føles helt så koldt, som det er, og sigtbarheden er ofte rigtig god.

Attraktioner og seværdigheder i Nuuk

Grønlands hovedstad Nuuk eller på dansk Godthåb er også øens største by med cirka 17.000 indbyggere. Som verdens måske mindste og nordligste hovedstad er det let at komme rundt til fods, hvor besøgende kan opleve den farverige gamle bydel, der stammer fra 1700-tallet. Flere steder kan du se grønlandsk kunst, teater og høre musik. Der er også en del butikker, hvor man kan købe souvenirs og alt, hvad man behøver i dagligdagen. Mens det går relativt hurtigt at trave Nuuk by igennem, er der mange timers underholdning ude i landskabet. I fjorden kan der spottes hvaler fra maj til november, hvor de bedste chancer for at se dem er på en bådtur eller cruise. I det hele taget er en bådtur en fantastisk måde at se det grønlandske landskab på og komme tættere på dyrelivet. Der er også gode vandreture og mulighed for at stå på ski, fiske eller køre i hundeslæde.

Mere rejseinspiration:

6 bedste steder at se fortryllende Nordlys

10 afsides destinationer for drømmere og eventyrere

10 steder i verden, hvor danskere har sat stærke aftryk

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Nuuk

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.