Kort

Fly til Casablanca Mohamed V.

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til Casablanca

Du kan flyve direkte fra Danmark til Casablanca hele året to gange om ugen på cirka 4,5 timer. Med Skyscanners søgefunktion finder du hurtigt den billigste flybillet til Casablanca, som du kan få til cirka 700 DKK.

På Skyscanner kan du søge på den billigste måned at flyve i, og du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. I din rejsesøgning skal du bare klikke på datofeltet og vælge kategorien ’Hele måneden’ og derefter enten ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i og sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Casablanca

Ofte er flybilletten billigere jo tidligere, du bestiller den. Med Skyscanners Prisagent slipper du for at overvåge markedet, det gør vi nemlig helt gratis for dig. Prisagenten sammenligner hele tiden billetpriserne og giver dig besked, hvis den stiger eller falder. Når du har lavet din rejsesøgning, skal du blot klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Casablanca

Det er på nuværende tidspunkt kun Københavns Lufthavn, der har en direkte flyrute til Casablanca. Du kan dog sagtens flyve fra flere af de jyske lufthavne med en mellemlanding i fx København, Amsterdam eller Paris.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Casablanca

Royal Air Maroc står for den eneste direkte flyforbindelse mellem København og Casablanca. Flyver du fra Jylland, kan du også benytte fx Air France eller KLM. Se alle flyselskaber som flyver til Casablanca.

Casablanca Lufthavn

Lufthavnen ligger omkring 30 km syd for centrum og er Marokkos travleste lufthavn, der officielt hedder Mohammed V International Airport. Lufthavnen har tre terminaler, men i øjeblikket er kun 1 og 2 i brug, og de er sammenhængende. Der er to lounges i Terminal 2 og 30 minutters gratis wi-fi i begge terminaler, som også har adskillige butikker, heriblandt toldfri, spisesteder, hæveautomater og vekselkontor.

Når du skal til og fra lufthavnen, kan du benytte tog, bus og taxi. Der er en togstation i kælderetagen i Terminal 1, hvor toget kører hvert time til centrum, du kan stå af på byens primære banegård Casa Voyageurs eller den mere centrale station Casa Port, til sidstnævnte tager turen 45 minutter og koster knap 30 DKK. Der kører også busser til centrum på cirka en time. Der holder altid taxier foran ankomstområdet, og turen til centrum koster cirka 225 DKK. Adskillige biludlejningsfirmaer har også skranke i lufthavnen, hvis du vil leje en bil, kan du bruge Skyscanner til at sammenligne priser og bilmærker.

Bedste rejsetid

Casablanca er bestemt en helårsdestination, hvor du kan nyde både byen og tilmed strandene, hvis du altså ikke er kuldskær. Men sommerdagene kan blive meget varme og er knastørre, så mange besøgende foretrækker perioden fra november til maj, hvor varmen er mindre intens og regnen frisker det hele lidt op. Juli er dog måneden for to af byens store fester som Festival Casablanca og Feast of the Throne. Derudover er der flere begivenheder hele året, fx Jazzablanca i april.

Vejret i Casablanca

Sommeren er varm og meget tør. Det regner stort set ikke fra maj til september, mens nedbøren resten af året også er forholdsvis moderat med november som den vådeste måned med gennemsnitligt 86 mm regn. Til sammenligning får København årligt xxx mm regn mod 415 mm i Casablanca. Januar er den koldeste måned med en gennemsnitstemperatur på 12,6 grader, mens august er den varmeste med 23,2 grader.

Attraktioner og seværdigheder i Casablanca

Casablanca er Marokkos største by og landets kommercielle center med en sofistikeret blanding af arabisk, romersk og fransk kultur. Byen emmer af parisisk stemning med sine fine boulevarder flankeret af træer med hyggelige caféer og restauranter. Maden er fremragende, og byen byder på mange kulturelle tilbud og festivaller samt flere historiske attraktioner. Casablanca er fuld af sol, farver, souks og markeder, hvor du kan gøre virkelig gode fund, boder med friskpresset juice, lækre dadler og bagværk, og med en vidunderlig placering lige ved den smukkeste kyst. Casablanca har samtidig ry for at være mere afslappet end de øvrige marokkanske storbyer, så der er også gode muligheder for en festlig aften med drinks og dans.

Attraktioner:

Medinaen

Kong Hassan II Moskeen

Cathédrale Sacré-Coeur

Mahkama du Pacha

Villa des Arts

Musée du Judaïsme Marocain

Casablanca Twin Center

Habous (new Medina)

Sidi Abderrahman helligdommen

Marché Central

Parc de la Ligue Arabe

Hoteller i Casablanca

Mangler du et sted at sove i byen? Med Skyscanners søgefunktion kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på hoteller i Casablanca.

Flere tips

10 af Afrikas mest spændende destinationer

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Casablanca Mohamed V.

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Casablanca: Casablanca Mohamed V..
Gulf Air, Delta, Transavia France, Oman Air, KLM, transavia, Kenya Airways og Air Malta flyver alle direkte til Casablanca Mohamed V..
Den billigste måned at flyve til Casablanca Mohamed V. i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.