Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign priser på billeje i Argentina med Skyscanner

Uanset, om du flyver til Argentina på en miniferie eller et længere ophold, kan du undgå stress på din videre rejse ved at leje en bil. Der er mange biludlejningsfirmaer at vælge imellem, men Skyscanner gør det nemt at finde det bedste tilbud. Fortæl os blot dine datoer, så viser vi dig, hvilke biler der er tilgængelige hos de forskellige biludlejningsfirmaer. Og, ikke mindst, hvilke firmaer der tilbyder de bedste priser.

Du kan få mere ud af din rejse, hvis du lejer en bil. Du behøver ikke at være afhængig af offentlig transport i Argentina. I stedet kan du gå fra flyet og starte på dit eventyr. Slut med at kæmpe med at få plads til din kuffert på en propfyldt bus.

Tag på dagture uden alt besværet, gå ud om aftenen uden at bekymre dig om, hvordan du skal komme tilbage, og køb ind i dit supermarked uden at få ondt i armene.

Uanset, om du vil leje en større bil til en stor familieferie, en 2-personersbil til en romantisk rejse eller noget midt imellem, så kan vi også klare det. Når du sammenligner udlejningsbiler i Argentina, viser vi dig de bedste tilbud for en række biler, så du kan vælge den bedste bil til din rejse til en pris, der passer til dit budget.

Vores sider med oplysninger om billeje har alt, hvad du har brug for at vide om udlejningsfirmaer i Argentina, og vores byguider hjælper dig med at planlægge din videre rejse uden at se dig tilbage. Hvis du har brug for hoteller i Argentina, kan du med Skyscanner også sammenligne dem og finde de bedste tilbud.

Husk at tage begge dele af dit kørekort med (fotokort og papirudgaven), da de fleste biludlejningsfirmaer i Argentina vil bede om at se dem, inden de lader dig køre af sted.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.