Sammenlign billeje i Bora Bora

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning på Bora Bora – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 27. maj 2015.

Bora Bora er et meget lille paradis i Fransk Polynesien, så hvis du vil leje bil under dit ophold, bør du være så tidligt ude som muligt. Den eneste deciderede by på øen er Vaitape (cirka 5000 indbyggere), hvor blandt andet Avis og Europcar har udlejningsbiler. Udvalget er småt og består primært af economy-biler, så det er i høj grad et spørgsmål om, hvorvidt man overhovedet vil leje en bil eller ej. Mere specifikke ønsker kan være svære at imødekomme.

Mens det kan være dyrt at leje bil på Bora Bora er de øvrige transportomkostninger lave. Benzin er billigere end i Danmark, og de fleste strande og ressorter har gratis parkering. Derudover er trafikken ikke voldsom i Vaitape og stort set ikkeeksisterende udenfor. Når der tales om myldretid på Bora Bora, handler det normalt om, at der til tider kan være mange både i havet omkring øen… Med andre ord er det ret nemt at køre rundt på Bora Bora. En af de vigtigste ting at være ekstra forsigtig med er kørsel efter mørkets frembrud, hvor man kan støde ind i cyklister og folk på scootere uden lys, mens nogle veje er meget smalle. Derudover må man være klar på at møde alternative trafikanter på vejene som hunde, høns og grise. Promillegrænsen er akkurat som i Danmark på 0,05 %.

Bora Bora er en meget lille ø på mindre end 30 km2, men der kan være flere rigtig gode grunde til at leje bil alligevel. En i særdeleshed god grund er, at mange ferierende på Bora Bora faktisk bor på hotel på en af de endnu mindre øer kaldet ”motuer”, der omkranser Bora Bora. Lejer du en bil for en dag, kan du derfor sejle over til hovedøen og se mest muligt på kort tid. Der er ikke offentlig transport på Bora Bora, så selvom du kan tage med færge eller båd, minibus eller taxa, så er den eneste måde at komme rundt på bestemte tidspunkter at gøre det selv. Samtidig er det muligt at leje bil og tage den med over på en af disse motuer, ofte mod et maritimt forsikringsgebyr, som varierer afhængig af biltypen.

Mens hver motu har egne hoteller med egne guddommelige sandstrande, kan det måske være rart at komme lidt rundt at opleve. Bora Boras mest populære sted er Matira Point på sydspidsen små otte kilometer fra Vaitape. Især den populære sandstrand og den umiddelbare omegn med fantastisk dyreliv i havet og lækre restauranter på land er velbesøgt. Vaitape er som den eneste egentlige by naturligvis også et kig værd. Folk med energi kan køre til den uddøde vulkan Mount Otemanu og bestige den.

Historieinteresserede vil have fordel i en bil, så man kan køre rundt og se de syv strategisk placerede kanonstillinger fra 2. Verdenskrig, som amerikanerne opstille efter angrebet på Pearl Harbor.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.