Hoteller i Chicago – Sammenlign billige hoteller i Chicago

Hotel Chicago

The Second City, Wind City, The City That Works – kært barn har mange navne, og det må man sige om Chicago. De fleste turister besøger og overnatter i det centrale område, men også i de ydre distrikter er der masser af oplevelser.

 

Downtown/Loop

I Chicagos downtown er det især området Loop, der er populært og kendt. Her er tårnhøje skyskrabere, noget af byens fineste arkitektur, et livligt teaterdistrikt, den flotte Millennium Park, masser af restauranter, barer og hoteller samt fantastisk kunst både på museer og i form af statuer i bybilledet. Også de øvrige downtown-områder har rigeligt at byde på. Near South er hjem for nogle af byens allerstørste attraktioner som Chicago Bears’ hjemmebane Soldier Field og Museum Campus og ikke mindst et par legendariske jazz- og bluesklubber. Near North har Chicagos mest prestigefyldte shoppingdistrikt, Magnificent Mile foruden nogle af de bedste og travleste natklubber.

 

North Side

North Side er spækket med underholdning dag og nat. Her er masser af teatre, Major League Baseball- holdet Cubs’ hjemmebane, den behagelige, smukke og stille Belmont Harbor og Wunders Cemetery. Her er også den ene natklub og bar efter den anden og for enhver type. Området Boystown er eksempelvis et af de største LGBT-communities i hele USA (og har i øvrigt også mange fortrinlige restauranter), mens flere og flere unge kunstnere og musikere rykker til Logan Square. Shopping er der også masser af – og også af enhver slags. For en unik Chicago shoppingoplevelse kan du prøve Southport Corridor, hvor der er flere uafhængige butikker og specialforretninger.

 

South Side

South Side er Barack Obamas hjem uden for Det Hvide Hus. Det er også hjem for Chicagos andet Major League Baseball-hold, White Sox, det historiske område Black Metropolis, soulfood, Chicago blues og det livlige Chinatown, hvor buddhistiske templer og enorme katedraler står side om side. Den tidligere blues-hovedstad i området omkring 47th Street er begyndt at live op igen med koncerter og comedy, mens Hyde Park byder på imponerende historisk arkitektur.

 

West Side

Near West Side er det mest populære område i West Side – både fordi det er mest centralt, og fordi både Little Italy og Greektown er her – med andre ord er det her, du finder nogle af de bedste kulinariske oplevelser i hele Chicago. Du kan også tage ind at se Chicago Bulls eller på et af utallige kunstgallerier, og hvis rock falder mere i din smag end blues, har du gode chancer for at finde en koncert, du kan lide her.

se mere

Billeder af Flickr/stephenhanafin