Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Sao Paulo

Sao Paulo er en enorm by med omkring 12 millioner mennesker, Brasiliens største, og sprængfyldt med kontraster og kulturelle oplevelser døgnet rundt. Sampa, et af byens kælenavne, har mange udsøgte restauranter, spændende museer, hotte butikker og stort set alt andet hjertet  begærer i en af verdens største byer.

 

Visum
Visumfri i op til 90 dage.

Se flere oplysninger her:

http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/brasilien-pas-og-visum/

 

Sæson

Gennemsnitstemperaturen er for det meste langt over 20 grader året igennem med mange solskinstimer. Det regner meget, kraftigst i november-marts.

 

Kom omkring

Metroen er den sikreste og reneste form for transport til at komme rundt i den massive by, mens de noget mere ustabile og langsomme busser og tog dækker alle udkantsområder af byen og omegn. Taxaerne variere i pris og kvalitet.

 

Åbningstider

De fleste butikker har åbent mandag-lørdag mellem 9-18 og lukket om søndagen. De store shoppingcentre har generelt længere åbent, også om søndagen.

 

Drikkepenge

På restauranter og lignede er det normalt at give cirka 10 % af regningens beløb i drikkepenge. Giv altid lidt drikkepenge til piccolo, stuepige og øvrige servicefolk.

 

Information og nødstilfælde

Danmarks Ambassade i Brasilien, Setor de Embaixadas Sul, Avenida das Nações, Od. 807, It. 26, CEP: 70200-900    Tel: +55 (61) 3878 4500    E-mail: bsbamb@um.dk

 

Konsulatet i SãoPaulo, R. Oscar Freire, 379, CJ 31, CEP: 01426-001 SãoPaulo – SP

Tel: +55 (11) 2127 0750    E-mail: saogkl@um.dk

 

Politi: 190    Ambulance: 192    Brand: 193

 

Seværdigheder

1. Avenida Paulista: Avenuen er bindeleddet mellem det gamle og nye São Paulo med skyskrabere og historisk arkitektur side om side med masser butikker, restsuranter, barer, gallerier, biografer og mange flere tilbud døgnet rundt.

2. Museu do Ipiranga

3. Den Gamle By: Mange af de gamle huse og seværdigheder har set bedre dage, men kvarteret sprudler stadig af liv og byder på mange arkitektoniske perler, lækre spisesteder og kulturelle tilbud.

4. Parque Estadual Serra do Mar: Et smukt, regnskovsbeklædt bjergeområde på UNESCOs verdensarvsliste.

5. Banespa Tårnet: Fra 160 meters højde får besøgende en bjergtagende udsigt over SãoPaulo  samt adgang til et lille museum. Pas kræves.

 

Hurtige fakta
Indbyggertal: Cirka 12 mio. (Stor Sao Paulo 20 mio.)
Valuta: Real R$ (BRL)
Landekode: (00) 55
Religion: Cirka 58 % katolikker og 22 % protestanter

Tidszone: UTC-3
Officielt sprog: Portugisisk

se mere

Billige fly til Sao Paulo fra:

fra kr. 3.720 tur/retur

 Sao Paulo tilbud

Hoteller i Sao Paulo

Car hire in Sao Paulo