Søg i flyrejser

Returtype

Fly til Havana

Skyscanner giver dig de bedste rejseværktøjer til nemt og hurtigt at finde den billigste flybillet til Havana.

Uanset om du skal flyve fra eller til Havana så er der hjælp at hente hos Skyscanner.

Hvis du er i den situation hvor du skal have fingrene i en billig flybillet og allerede ved hvor turen skal gå hen, så benyt dig af søgefeltet øverst. Søgeresultatet viser dig et omfattende udvalg af fly- og rejseselskaber der tilbyder billige billetter til Havana. Herefter er det bare tilbage at vælge afgangen der passer dig bedst, hvorefter vi dirigerer dig videre til rejsebureauet eller flyselskabet for bestilling af din rejse til Havana.

Hvis du er fleksibel så viser Skyscanner dig de billigste dage på måneden at flyve til Havana. Du skal bare vælge at søge på hele måneden i stedet for at vælge en specifik dato. Vi giver dig overblik over de bedste datoer at flyve til Havana  på, så du finder hurtigt din billige flybillet.

Er du fleksibel er der som regel altid penge at spare, men hvis du har fastlagt hvilke datoer du skal flyve til Havana på så giver vi dig et overblik over hvilke flyselskaber du kan flyve med, og hvilke rejsebureaer du kan booke hos.

Hvis du finder en god pris på din tur til Havana, så gem Skyscanner som favorit i din browser til næste gang.

Nedenfor får du et hurtigt overblik over en omfattende liste af lufthave der er placeret over hele verden. Klik på linkene herunder for at få detaljerede oplysninger om: beliggenhed, aktuelle afgangs- og ankomsttider samt priser, vejrudsigt, flyselskaber der har afgang fra lufthavnen mm.

Lufthavnen er det essentielle bindeled mellem dig og nye oplevelser - om du skal hente nogen ved lufthavnen, eller smide nogen af, eller om der venter dig nye oplevelser på ukendte eller velkendte territorier så starter det hele her. Så pak kufferten, få styr på håndbagagen og så er det ellers afsted mod Havana.

Her på siden kan du som sagt nemt finde frem til de praktiske oplysninger vedrørende Havana.

se mere

Billige fly til Havana fra:

fra kr. 5.260 tur/retur

 Havana tilbud

Hoteller i Havana

Car hire in Havana