Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Berlin - Skyscanner

Fly til Berlin

Besøg pulserende Berlin

Berlin, Tysklands hovedstad, er et must-see for enhver. De, som er heldige nok at besøge denne finurlige metropol, vil opdage, at den er praktisk, men smuk, kunstnerisk, men nede på jorden, energisk, men afslappet.

Tag et fly til Berlin, og fordyb dig i byens rige historie: Tag på opdagelse i Reichstag, Checkpoint Charlie og det fantastiske Brandenburger Tor. Nyd kaffe under en række lindetræer, og se verden suse forbi. Forkæl dig selv med nogle af de bedste kager i Vesteuropa.

Berlin har et fremragende og punktligt transportsystem. Den bedste måde at komme rundt i byen er dog at gøre, som de lokale og hoppe på en cykel. Du kan leje cykler til yderst fornuftige priser. Efter en dag med cykling rundt i denne spændende by, er du mere end klar til en kold øl i en cool bar!

se mere

Billige fly til Berlin fra:

 Rejseguide til Berlin

Brandenburg Tor
Berlinmuren
Rigsdagen
Berlin er en storslået by, som har været skueplads for begivenheder, der har haft stor betydning for resten af Europa. Byen har været udsat for krigens gru, og den har været delt i to og er blevet genforenet, men i dag er Berlin en livlig by døgnets 24 timer, og ... Berlin city guide

fra kr. 333 tur/retur

 Berlin tilbud

Hoteller i Berlin

Car hire in Berlin