Sammenlign og spar på hoteller i Tokyo

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Tokyo hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Tokyo området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Tokyo hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Tokyo – Sammenlign billige hoteller i Tokyo

Hotel Tokyo

Elektronikvidundere, anime-fans og eventyrlige parker. Og hoteller fra storslået luksus til en lille kapsel. Tokyo tilbyder oplevelser og former for overnatning som ikke findes nogen andre steder i verden!

Akihabara og Ueno

Akihabara er et mekka for henholdsvis computer- og anime-nørder. I Akihabara kan du finde og købe absolut alt inden for hjemmeteknologi som computere, spillekonsoller, spil, tv og alle mulige og umulige gadgets. Anime-elskere vil også elske denne bydel, der i de senere år er blevet samlingspunkt for fans, der (særligt i weekenderne) går klædt som deres favoritfigurer. Der er dog kun ganske få hoteller i Akihabara, så kig også i Ueno, der er i gåafstand. Flere fordele tæller billige hoteller, restauranter og shoppingmuligheder. Ueno har desuden masser af museer og rigeligt med transportmuligheder til ikke bare det øvrige Tokyo, men det nordlige Japan.

Shibuya

Shibuya er et utrolig populært område blandt unge – både lokale og turister. Shibuya er det Tokyo, som mange kender fra medier: Et overflødighedshorn af mennesker, storskærme og neonlys krydret med spillesteder, butikker, stormagasiner, restauranter og natklubber. I den nordlige del af bydelen ligger nærmest det diametralt modsatte: En stille oase i den pulserende storby, Meiji Jingu og Yoyogi Park.

Asakusa

Asakusa er særdeles populært for rejsende på budget. Her er nemlig masser af billige hoteller og hostels. Dette centrale område er især berømt for sine mange buddhistiske templer, mens der er også er mange shoppingmuligheder med blandt andet det overdækkede Nakamise, hvor der især sælges buddhistiske accessories og souvenirs. Akasusa er samtidig et godt valg for rejsende, der gerne vil se mange sider af Tokyo – det er centralt og med gode transportmuligheder til resten af byen.

Ginza

Det centrale område Ginza er Tokyos modecentrum, hvilket betyder, at der er mange luksusvarer, -restauranter og –hoteller, men også at priserne er høje. Her finder du masser af designbutikker, gallerier og science-fiction-agtige bygninger. Du kan spare penge ved at finde overnatning lige om hjørnet i Shimbashi, hvor der er mange hoteller på et mere neutralt prisniveau og flere muligheder for Tokyos billigste hoteltype, “kapselhoteller”, der bogstavelig talt ikke er leje end hverken mere eller mindre end en kapsel på størrelse med en seng.

Kichijoji

Dette område i de vestlige forstæder er et af Tokyos på en gang mest spændende og mest afslappede. De mange funky caféer og butikker kommer i vidt forskellige afskygninger og prisklasser, mens mange hoteller er i de lidt højere prisklasser. Gå ikke glip af den underskønne Inokashira Park, der ligner noget fra et eventyr.