Kort

Fly Esbjerg - Aberdeen

Flyinformation Esbjerg til Aberdeen

Laveste returpris sidste måned

kr. 947

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

5

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 687 kilometer

1 t 25 min.

Aberdeen

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Aberdeen: Aberdeen.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Esbjerg til Aberdeen er kr. 947. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 25 min. er den gennemsnitlige flytid fra Esbjerg til Aberdeen.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Esbjerg til Aberdeen.
Der er 5 fly om ugen, som flyver fra Esbjerg til Aberdeen pr. juli.

Oplysningerne er korrekte per december 2017

Flyselskaber, der flyver fra Esbjerg til Aberdeen

Der er to flyruter fra Esbjerg: Esbjerg til Aberdeen og Esbjerg til Stavanger. bmi regional flyver fra Esbjerg til Aberdeen hver mandag og onsdag kl. 13.05 samt hver fredag kl. 9:50. Andre ugedage er det hurtigere at flyve fra Billund til Aberdeen. Det kan gøres på ned til 3,5 timer med KLM via Amsterdam.

Afgangsterminalen

Esbjerg Lufthavn er en ganske lille lufthavn. Der er dog tax-free butik med mulighed for at købe hud- og plejeprodukter samt slik før rejsen til Skotland. Hos Skymeal kan du købe både kolde og varme retter inklusive en varierende ”Dagens lune ret” i frokosttimerne.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Aberdeen Lufthavn ligger cirka 11 kilometer nordvest for centrum. Bus 727 kører til Aberdeen Union Square på cirka en halv time. En enkeltbillet koster £3,50 (knap 30 kroner). Du kan også leje bil i Aberdeen Lufthavn, ikke mindst hvis du har planer om at besøge nogle af de hundredvis af borge og slotte i regionen.

Praktiske oplysninger om Aberdeen

Stort set alle forbrugerpriser for turister i Aberdeen er lidt billigere end i Danmark. Menuer på fastfood-kæder koster under 50 kroner, mens prisforskellen på andre spisesteder er lidt mindre. Dog koster eksempelvis fadøl typisk under 30 kroner.

Aberdeen er absolut en mulig helårsdestination. Vintrene er et par grader lunere end i Danmark, somrene et par grader køligere. Badevandet er ikke for sarte sjæle – de varmeste temperaturer er i juli, hvor det i gennemsnit er 13 grader. Nedbørsmængden er jævnt fordelt over hele året, der falder lidt mere end i Danmark.

Aberdeen er en time efter Danmark.

Attraktioner og oplevelser i Aberdeen og omegn

Der er rigtig mange gode grunde til at besøge Aberdeen. De oplagte tæller den berømte granitarkitektur som eksempelvis verdens næststørste granitbygning, Marischal College, flere fremragende kunstmuseer og historiske museer samt smukke haver og parker som Union Terrace Gardens.

Aberdeen er også en fantastisk base til ture i oplandet, ikke mindst til de hundredvis af borge og slotte i regionen. Eksempelvis kan middelalderborgen Dunnotar Castle, et af de smukkeste steder i Skotland, nås på under en time med bus fra centrum.

Og mens Aberdeen for manges vedkommende er lige kold nok til at bade, så er der fantastiske sandstrande, hvor man kan surfe og nogle gange spotte delfiner.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.