Kort

Fly Billund - Colombo

Flyinformation Billund til Colombo

Laveste returpris sidste måned

kr. 4.133

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8174 kilometer

13 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Colombo Bandaranayake, Colombo Ratmalana, Diyawanna Oya og Kelaniya

4 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 4 lufthavne i Colombo: Colombo Bandaranayake, Colombo Ratmalana, Diyawanna Oya og Kelaniya.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Colombo er kr. 4.133. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
13 t 45 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Colombo.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Colombo.

Flyrute: Billund til Colombo

Opdateret juli 2016

 

Flyselskaber på ruten

Der er inden flyselskaber, som flyver direkte fra Billund eller de øvrige danske lufthavne til Sri Lankas hovedstad Colombo. Du kan alligevel flyve på ruten hele ugen med en eller flere mellemlandinger undervejs.

Du vil i stort set alle tilfælde skulle skifte flyselskab undervejs, og der er mange muligheder for at sammensætte rejsen, så den enten bliver så hurtig som mulig eller så billig som mulig. Den hurtigste rejse vil vare omkring 14,5 timer. Du kan rejse via Frankfurt, Amsterdam, London med flere. Brug Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet til din rejse.

 

Afgangsterminal

Billund Lufthavn tilbyder blandt andet gratis tidsubegrænset wi-fi, massagestole og et varieret udvalg af mad- og drikkevarer. Butikkerne sælger blandt andet danske designervarer, tøj og toldfri varer som slik, tobak og parfume. Du kan selvfølgelig også købe Lego fra koncernens egen butik.

I stueetagen ligger Square Café og Kiosk, der sælger forskelligt mad og drikkevarer samt aviser, magasiner, søde sager med mere. På tredjesal ligger de andre spisesteder, hvor Diner sælger morgenmad, smørrebrød, bøffer og meget andet, mens Sunset Boulevard primært laver sandwicher. Restaurant Gastro serverer gourmetmad med god udsigt til flyvepladsen.

Passagerer på business kan få arbejdsro eller bare slappe af i de stilfulde omgivelser i King Amlet Lounge. Nyd diverse lækre forfriskninger, et stort udvalg læsestof og møderum. Rejsende på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Lufthavnen anbefaler, at man møder op i god tid, gerne to timer før afgang, også selvom man benytter online check-in.

 

Ankomstterminal

Bandaranaike Internationale Lufthavn er øens primære lufthavn for udenrigsflyvninger og kaldes også for Colombo Internationale Lufthavn. Lufthavnen ligger knap 35 km nord for centrum af Colombo. Lufthavnen har to terminaler til henholdsvis udenrigs- og indenrigstrafik. Alle internationale fly lander i Terminal 1, der dog forventes at lukke i 2017, når den nye internationale Terminal 2 står færdig. Der er spisesteder og butikker i begge de nuværende terminaler.

For at komme videre til hovedstaden eller ud på øen, er der busser, taxier eller mulighed for at leje egen bil. Der kører direkte busser til centrum af Colombo på 25 minutter, herfra kan du komme videre ud på øen med busser eller tog.

 

Colombo

Der er ikke vintertid i Colombo, så i dansk sommertid er Sri Lanka fire timer foran Danmark, mens forskellen om vinteren er fem timer. Det er varmt året rundt i Colombo og på resten af øen, hvor der også er to regnsæsoner. Den første topper i april/maj og vender endnu kraftigere tilbage i efteråret og er værst i oktober/november. Temperaturen ligger året igennem på cirka 30 grader.

Det er billigt at være på Sri Lanka. Restaurantpriserne er mere end 70 % billigere end i Billund, hvis du handler maden selv, er prisen cirka 30 % lavere. Både offentlig transport og taxikørsel er også langt billigere, kilometerprisen for en taxi er omkring 2 kroner.

Læs mere om Colombo.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.