Kort

Fly Aalborg - Bruxelles

Flyinformation Aalborg til Bruxelles

Laveste returpris sidste måned

kr. 983

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 795 kilometer

2 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Bruxelles International og Bruxelles S. Charleroi

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per august 2017

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Bruxelles

De hurtigste flyruter fra Aalborg til Bruxelles er med SAS med mellemlanding i København. Den samlede rejse tager lige under tre timer eller 3,5 timer afhængig af rejsetidspunkt. Med KLM er det også muligt at flyve fra Aalborg til Bruxelles på ned til 3,5 timer via Amsterdam. Det er også muligt at flyve med Norwegian til København og fra København til Bruxelles på under fire timer. Det kræver dog, at rejsende selv tjekker ind enkeltvis for de enkelte flyrejser. Bemærk også, at disse ruter lander i byens mindre lufthavn, Brussels S. Charleroi, som ligger noget længere fra centrum. En helt anden mulighed, som tager cirka fire timer, er at flyve med KLM til Amsterdam og herfra tage toget til Bruxelles centrum (du kan finde billet til hele rejsen inklusive togrejse via Skyscanner).

Afgangsterminalen

Terminalbygningen i Aalborg Lufthavn er en aflang bygning på cirka 100 meter, som rummer hotdogbod før security, DutyFree, Deli, Heineken Gastro Pub, lounge og legeområde efter security med gratis trådløst internet i hele terminalen. Det er desuden gratis at parkere i lufthavnen.

Ankomstterminalen og transport til centrum

SAS og KLM flyver til hovedlufthavnen Bruxelles International, Ryanair lander i Bruxelles S. Charleroi, mens toget fra Amsterdam Schiphol Lufthavn standser på Togstationen Brussels Midi, som ligger to kilometer sydvest for centrum. Det betyder med andre ord, at den hurtigste flyrute til Bruxelles ikke nødvendigvis er den hurtigste rute til dit hotel i (eller omkring) Bruxelles.

Bruxelles International

Bruxelles International er suverænt den lufthavn, der ligger nærmest Bruxelles centrum. Med toget kan du køre til den centrale hovedbanegård på 17 minutter og koster €8,80 (65 kroner). Desuden er der andre tog fra lufthavnen til masser af andre destinationer i både Belgien og Holland. Der er også forskellige busser til forskellige dele af Bruxelles og opland. Her koster en billet i bussen €3 (22 kroner).

Bruxelles S. Charleroi

Bruxelles S. Charleroi ligger 50 kilometer syd for Bruxelles. Med offentlig transport tager turen til Bruxelles hovedbanegård halvanden time og kræver først 20 minutters bustur efterfulgt af tog resten af vejen. Den samlede billetpris er €15,80 (118 kroner). En tur med shuttlebus er faktisk både billigere og hurtigere. Det er også værd at bemærke, at Bruxelles S. Charleroi er den lufthavn, der ligger nærmest flere af Belgiens største byer inklusive Charleroi (10 kilometer), Namur (33 kilometer) og Mons (41 kilometer).

Praktiske oplysninger om Bruxelles

Mange ting i Bruxelles er 5 – 10 % billigere end i København som måltider på restauranter og meget shopping. Der er dog også en række køb og oplevelser, som er endnu billigere. Man kan blandt andet købe mange af de fremragende belgiske fadøl for under 30 kroner og tage bussen for under 16 kroner.

Attraktioner og oplevelser i Bruxelles

Nogle af Bruxelles’ mest populære og berømte turistattraktioner er helt gratis. Det gælder blandt andet Manneken Pis, Grand-Place og St. Michael og St. Gudula katedralen. For idéer flere og varierede oplevelser i den belgiske hovedstad kan du tage et kig på de 10 bedste ting at lave i Bruxelles.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.