Kort

Fly til Kos

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Sådan finder du billige flybilletter til Kos

Hvis dine rejsedatoer er bare en lille smule fleksible, kan du finde billige flyrejser til Kos og spare penge ved at bruge månedssøgningen, der giver dig et nemt overblik over de billigste priser hver dag for en hel måned. Du skal blot indtaste din afrejse lufthavn og angive din destination som Kos Lufthavn.

Hvis du opretter en prisagent hos os, får du tilmed besked direkte i din e-mailindbakke, hver gang priser på flybilletter til Kos enten stiger eller falder. Så er det nemt at slå til, når prisen er lavest.

Danske lufthavne med direkte fly til Kos

Der er direkte fly fra København Kastrup til Kos, med Norwegian.

Flyselskaber, der flyver til Kos fra Danmark

Norwegian har direkte afgange til Kos fra København Kastrup. Se en fuld liste over flyselskaber, der flyver til Kos fra Danmark, både direkte og indirekte.

Information og inspiration til Kos

Kos er en rigtig ferieø, men her er ikke kun underskønne strande og dejligt badevand, men også historiske monumenter, der strækker sig mange tusinde år tilbage i tiden. 

Visum

Visumfrit i op til 90 dage med gyldigt pas. Se her for yderligere oplysninger.

Sæson

Sommeren på Kos løber normalt fra omkring april til september med juli og august som de mest travle måneder blandt turister. Vinteren fra oktober til marts kan blive kølig (dog meget sjældent under frysepunktet), men til gengæld med ofte rigtig gode tilbud for folk, der kan undvære en tur til stranden.

Kom omkring

Selvom Kos er en del af en bjergkæde, der er blevet splittet op efter jordskælv, er øen relativt flad, så aktive kan med fordel leje cykel og benytte sig af øens mange cykelstier. Der går også regelmæssige busser mellem Kos by og øens andre primære byer.

Åbningstider

I det gamle centrum i Kos by er butikkerne om sommeren typisk åbne fra 10 – 22 alle ugens dage. Lokale butikker har normalt åbent fra 9 – 13 og igen fra 17(18 til 21) samt lørdag fra 9 - 13. 

Drikkepenge

10 – 15 % er normalt fint på restauranter. Nogle taxachauffører forventer drikkepenge fra turister, her kan enten rundes op eller gives 5 – 10 %.

Information og nødstilfælde

Den danske konsul på Kos: Peridis Family Ressort, Makrigianni & Hatzivassiliou, GR-853 00, Kos  Tlf.: + 30 22420 22104/+30 69474 36230/+30 6949293354   E-mail: royalconsulatekos@gmail.com

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder og oplevelser

1. Paradisstranden: Kos har masser af dejlige strande. En af de bedste er Paradisstranden, som ligger 30 km sydøst for Kos by. De topmoderne faciliteter, det hvide sand og krystalklare vand er med til at gøre denne strand til en af øens mest populære.  

2. Mastichari strand: Endnu en sandstrand med smukt vand, og denne er særdeles familievenlig med masser af plads i skyggen, når det er nødvendigt samt rigeligt med aktiviteter.

3. Asklepeion: Af Kos’ mange arkæologiske attraktioner er Asklepeion formentlig den vigtigste. De ældste dele af dette kompleks blev bygget i det 3. århundrede før Kristi Fødsel.

4. Kos by: Hovedbyen på Kos daterer tilbage til år 366 før Kristi fødsel. Her er moderne restauranter og butikker, men også masser af levn fra en lang og farverig historie.  

5. Plaka: En fredfyldt fyrreskov, som ligger lige ned til en strand ved havet. Her kan man blandt andet se masser af fritlevende påfugle og skildpadder.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 33 400

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 30

Religion: Primært græsk-ortodoks

Tidszone: UTC+2

Officielt sprog: Græsk 

Mere inspiration til dejlige græske øer

En guide til 20 smukke græske øer

Steder at bo på Kos - find hotel på Kos

Find hotel i Kos

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Kos

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i : Kos.
Transavia France, Olympic Air, transavia, Vueling Airlines, Volotea, Norwegian Air International, Eurowings Europe og Novair flyver alle direkte til Kos.
Den billigste måned at flyve til Kos i er juni.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.