Kort

Fly til Bali

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Sådan finder du billige flybilletter til Bali

Der er ikke direkte fly fra Danmark til Bali, men Skyscanners månedssøgning hjælper dig med at finde de billigste rejser til Bali, fra både fra København Kastrup, og fra en række lufthavne i Jylland. Du kan finde fly til Bali for under 3000 kroner.

De eneste regelmæssige ruter, du kan finde fra Danmark til Bali, er med afgang fra København, flere gange om ugen, men der er også fra tid til anden rejser til Bali fra Jyllands lufthavne.

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Bali

Du har generelt de bedste muligheder for at finde billige flybilletter til Bali, og dermed spare penge på flybilletten til Bali, hvis du bestiller i god tid – gerne 3-4 måneder før afrejse. Både som påmindelse og som hjælp til at finde de laveste priser, kan du tilmelde dig Skyscanners prisagent helt gratis. Den sørger for, at du får tilsendt en e-mail, hver gang prisen falder, eller stiger, på en flyrejse du er interesseret i. Så kan du nemt slå til, når de billigste flybilletter til Bali er til salg.

Danske lufthavne med direkte fly til Bali

Der er ingen direkte fly til Bali fra Danmark. De fleste billige og relativt hurtige ruter går fra København Kastrup via eksempelvis Bangkok, Doha eller Beijing. Ofte er det dog billigst at vælge ruter med to mellemlandinger. De hurtigste af disse har en samlet rejsetid på omkring 21 timer.

Flyselskaber, der flyver til Dubai fra Danmark

Mange af de hurtigste flyruter til Bali fra Danmark flyves af Thai Airways og Qatar Airways. Her kan du se alle de selskaber, der flyver fra Danmark til Bali.

Lufthavne i Bali

Bali har én international lufthavn, Bali (Denpasar), også kendt som Ngurah Rai. Den ligger på sydspidsen af Bali. Herfra er der cirka 13 kilometer til centrum af hovedstaden Denpasar. Bali er en anelse mindre end Sjælland. Mange af de absolut mest populære stranddestinationer er dog kun mellem 5 og 15 kilometer væk. Vil du udforske andre dele af øen, er der længere til eksempelvis Ubud (40 km) og Candidasa (65 km).

Den mest almindelige transportmetode fra lufthavnen (foruden eventuelt transport arrangeret af rejsearrangør eller hotel/resort) er at tage en taxi - og det vil ikke ruinere dig. Ngurah Rai Airport Taxi står for al taxi-transport fra lufthavnen, og har faste priser til de forskellige destinationer. En tur til de nærmeste af de populære strandsteder (resorts) i den sydlige del af Bali koster mellem 85.000 og 125.000 rupiah (44 – 65 kroner), mens en tur til eksempelvis Ubud koster 300.000 rupiah (ca. 155 kroner).

Der er også to offentlige busruter, til blandt andet Nusa Dua og Tabanan for 7.500 rupiah (knap 4 kroner), busser kører fra klokken 05 til klokken 21.

Hvornår er det bedst at tage til Bali?

Højsæsonen på Bali er i juli og august, december og påske. Du kan dog med stor fordel også finde billige rejser til Bali i april – juni eller i september. Med sin beliggenhed tæt på Ækvator er både luften og havet varmt året rundt, og disse måneder er stadig en del af tørsæsonen. Fordelene er, at øen er lidt mindre travl, og at ophold og restaurantbesøg derfor ofte er lidt billigere end i højsæsonen.

En anden særlig måned at tage et fly til Bali på, er slutningen på regnsæsonen i marts. Her er der blandt andet flere farverige festivaler, der fejrer starten på måneåret.

Hvordan er vejret på Bali?

Næsten hver dag året rundt sniger temperaturerne sig op over de 30 grader, så de eneste årstider er regnsæson og tørsæson. Regnsæsonen løber fra oktober til marts og bringer ikke blot enorm høj luftfugtighed, men også til tider voldsomme storme.

De konstant høje lufttemperaturer betyder også, at badevandet året rundt er næsten 30 grader varmt.

Attraktioner og oplevelser på Bali

Når du rejser til Bali, er noget af det allerbedste ting Bali kan byde på, de forrygende gyldne sandstrande og det altid varme badevand - året rundt . De mest populære resortdestinationer ligger på den sydlige del af øen ikke langt fra lufthavnen.

Men Bali byder også på store oplevelser indenfor kultur og natur: Ubud i det centrale Bali, de sorte sandstrande og den gamle hovedstad Singaraja i det nordlige Bali, Mount Agung i det østlige Bali, og den endnu aktive vulkan Mount Batur i det vestlige Bali.

Berømte attraktioner: Syd-Balis gyldne sandstrande, Tanah Lot templet, Uluwatu templet, Besakih templet, Tegallalang risterasser, Mount Agung, Mount Batur. Der er kort sagt alle gode grunde til at finde og booke billige flybilletter til Bali

Steder at bo

Find hotel på Bali

Rejseguide til Bali

10 ting at lave på Bali og Gili øerne

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Denpasar (Bali)

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Kota Denpasar: Denpasar (Bali).
Delta, Oman Air, Singapore Airlines, KLM, Batik Air, SilkAir, Air New Zealand og Bangkok Airways flyver alle direkte til Denpasar (Bali).
Den billigste måned at flyve til Denpasar (Bali) i er december.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.