Kort

Fly til Cluj-Napoca

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til Cluj-Napoca

Det er muligt at flyve direkte fra Danmark til Cluj-Napoca to gange om ugen. Derudover kan du flyve på ruten hele ugen med en eller flere mellemlandinger undervejs året rundt fra både Jylland og København. Du skal regne med en flyvetid på mindst 2,5-4,5 timer afhængig af din afrejselufthavn og rute.

Med Skyscanners søgeværktøj får du nemt overblik over dine muligheder. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til Cluj-Napoca på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i, og det er også muligt at sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Cluj-Napoca

Det kan godt betale sig at bestille billetten i god tid, hvis du leder efter den billigste flybillet til Cluj-Napoca. Men du behøver ikke selv at holde øje med priserne, det klarer Skyscanners Prisagent for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende priserne og giver dig besked, hvis den stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med forbindelse til Cluj-Napoca

Det er i øjeblikket kun Billund Lufthavn, der har en direkte flyrute til Cluj-Napoca to gange om ugen. Hvis du i stedet vil flyve fra København, skal du altså mellemlande mindst en gang fx i Warszawa eller München.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Cluj-Napoca

Wizz Air flyver som det eneste selskab direkte fra Billund til Cluj-Napoca. Hvis du vil rejse på andre dage fra Billund eller en af de øvrige danske lufthavne, kan du bruge fx Polish Airlines LOT og Lufthansa. Se alle flyselskaber som flyver til Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 8 km øst for centrum og hedder officielt Avram Iancu Cluj International Airport, landets næst travleste lufthavn. Der er to terminaler, der begge har butikker med toldfri varer, læsestof, souvenirs osv. og spisesteder både før og efter sikkerhedskontrollen. Der er også hæveautomater og vekselbureauer samt gratis wi-fi i VIP og business loungerne.

Transportmulighederne mellem lufthavnen og centrum består af trolleybus og taxi. Bus 5 kører cirka hvert 10. minut i hverdage og hvert 20. minut i weekender. Billetten koster cirka 7 DKK og kan købes i en maskine ved busstoppet, der ligger en kort gåtur fra terminalbygningen. Du kan også praje en taxi, det koster knap 40 DKK at køre til centrum. I ankomstområdet har adskillige biludlejningsfirmaer også skranke. Hvis du vil leje en bil i lufthavnen, kan du bruge Skyscanner til at sammenligne priser og bilmærker.

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at besøge Cluj Napoca er i foråret eller efteråret, hvor temperaturerne er behagelige og nedbørsmængden moderat.

Vejret i Cluj-Napoca

Sommeren er varm med en gennemsnittemperatur på knap 20 grader, men dage med 35 grader er ikke unormale. Nedbør falder hele året, men topper i løbet af sommermånederne med juni som den vådeste måned med cirka 90 mm regn. Vinteren er kold med gennemsnits temperaturer under frysepunktet, det er dog sjældent de kommer under minus 10. Der ligger sne cirka 65 dage i vinterhalvåret.

Attraktioner og seværdigheder i Cluj-Napoca

Cluj-Napoca er Rumæniens fjerdestørste by og den uofficielle hovedstad i provinsen Transsylvanien. Cluj, som den kaldes i folkemunde, er en livlig studenter by med mange lækre spisesteder, restauranter, caféer og festlige barer og klubber. Byen rummer mange smukke kirker og andre seværdigheder med en spændende historie og kulturelle tilbud med gode museer og teatre. Der er også flere grønne parker, fx den botaniske have som breder sig over 14 hektarer og rummer drivhuse og en lille japansk have. Der er desuden gode shopping muligheder i byen, som har to af landets største indkøbscentre samt en masse små butikker i centrum, hvor du kan købe mange fine ting til billige penge. Tager du lidt udenfor byen, finder du adskillige gamle fæstninger og slotte, en saltmine i Turda, hyggelige landsbyer og et smukt landskab.

Attraktioner:

Union Square

Skt. Michaels kirke og statue

Teleki Palads (Det Nationale Kunstmuseum)

Banffy Palads

Det franciskanske kloster

Piarist kirke

Iuliu Maniu gaden

Tailors’ Bastion

Transsylvaniens Historiske Museum

Obelisken

Den Botaniske Have

Central Park

Cetatuia bakken

Nationalteatret

Transsylvaniens Etnografiske Museum

Hoteller i Cluj-Napoca

Hvis du leder efter et sted at overnatte i byen, kan du bruge Skyscanners søgefunktion og sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på hoteller i Cluj-Napoca.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Cluj-Napoca

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Cluj-Napoca: Cluj-Napoca.
Ellinair, TAROM, KLM, Air France, Air Dolomiti, United, Ryanair og Alitalia flyver alle direkte til Cluj-Napoca.
Den billigste måned at flyve til Cluj-Napoca i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.