Kort

Fly til Jakarta

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Jakarta
Der er på nuværende tidspunkt ingen direkte flyforbindelse mellem Danmark og Indonesiens hovedstad, Jakarta. Du kan selvfølgelig godt flyve til Jakarta alle ugens dage alligevel med en eller flere mellemlandinger undervejs. Du skal regne med en flyvetid på mindst 16 timer, mens de billigste flybilletter til cirka 2500 DKK ofte giver en væsentlig længere rejsetid.

Med Skyscanners søgefunktion får du hurtigt overblik over dine muligheder. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste rejse til Jakarta. Du kan søge efter billige flybilletter på alle årets dage eller den billigste måned at flyve i, du kan også sammenligne dagspriserne for en hel måned af gangen. Når du søger på en rejse, kan du i datofeltet vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt 

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Jakarta
Det kan være svært at vide, hvornår det bedst kan betale sig at bestille sin flybillet, men i udgangspunktet er billetten billigst jo tidligere, du bestiller den. November er desuden den generelt billigste måned at flyve fra Danmark. Med Skyscanners Prisagent slipper du for selv at overvåge priserne, det klarer vi for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende billetpriserne og giver dig besked, når den ændrer sig. Når du har resultatet fra din rejsesøgning, skal du klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så blot holde øje med din indbakke.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Jakarta
Der er ingen danske lufthavne med direkte flyafgange til Jakarta, men flyver du med mindst en mellemlanding undervejs, kan du komme af sted fra både Jylland og København.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Jakarta
Der er en række flyselskaber, som flyver til Jakarta, fx Turkish Airlines som flyver via Istanbul eller KLM via Amsterdam.

Se også: Flyselskaber som flyver til Jakarta 

Lufthavne i Jakarta
Jakartas primære lufthavn hedder Soekarno-Hatta International, hvor alle kommercielle internationale fly lander samt de fleste indenrigsfly. Den væsentligt mindre Halim Perdanakusuma Internationale Lufthavn har både enkelte indenrigsruter samt få regionale charterruter, men betjener hovedsagligt erhvervsmæssige flyvninger samt private, militære og statslige flyvninger. 

Soekarno-Hatta Internationale Lufthavn
Lufthavnen består af tre terminaler, der igen er inddelt i flere områder: Terminal 1 med område A, B og C er til indenrigstrafik, mens den internationale flytrafik går gennem både Terminal 2 (D, E og F) og Terminal 3, der også kaldes for T3 Ultimate. Både T2 og T3 rummer lounges, spisesteder og butikker med mere, T3 er dog den mest moderne terminal med gratis wi-fi, og efter planen skal alle internationale ruter flyttes hertil i løbet af år 2018. Der kører gratis shuttlebusser mellem terminalerne, men er du i tidsnød, kan det anbefales at benytte en taxi i stedet for. Lufthavnen arbejder også på en skytrain-bane, der forbinder terminalerne. Mange hoteller i Jakarta arrangerer gratis transport til og fra lufthavnen. Alternativt kan du enten tage en taxi eller en af de mange busser, som kører mellem centrum og lufthavnen. DAMRI busserne kører jævnligt, har aircondition og god bagageplads. Uber og lignende kørselstjenester er også tilgængelige og er både pålidelige og billige.

Du kan selvfølgelig også vælge at leje en bil, når du er landet i Jakarta, med Skyscanners søgefunktion kan du finde den bil, der passer bedst til dig.

Bedste rejsetid
Juni til september er vejrmæssigt de bedste måneder at besøge Jakarta, da det månederne med mindst regn. Men som enhver by af den størrelse byder Jakarta på masser af oplevelser og underholdning hele året, fx Jakarta International Java Jazz Festival med jazz, R&B og reggae på programmet i marts og Djakarta Warehouse Project i december, hvor internationale Dj’s fyrer den af. 

Vejret i Jakarta
Det er varmt året rundt i Jakarta, hvor temperaturen typisk ligger på 25-30 grader. Det er en regnfuld hovedstad, hvis regnsæson strækker sig fra oktober til maj, men det regner også resten af året, dog i betydeligt mindre mængder. 

Attraktioner og seværdigheder i Jakarta
Indonesiens hovedstad bugner af tilbud og forlystelser. Som landets største by og tilmed den største i det sydøstlige Asien er Jakarta det økonomiske og kulturelle centrum med masser af shopping muligheder og et levende natteliv. Og så er landets indbyggere tilmed nogle af de venligste mennesker, du kan møde, hvilket også gælder i hovedstaden. Blandt byens mest populære seværdigheder kan nævnes den smukke Istiqlal moske og Jakarta katedral samt præsidentpaladset, der er åbent for offentligheden i weekender. Er du til forlystelsesparker, er Jungleland Sentul City den nyeste og største med mange forlystelser, heriblandt en videnskabspark og en dinosaurpark. Museer er der også mange af fx Museum Nasional, der bl.a. rummer Sydøstasiens største samling af keramik og hindu kunst. Er du mest til shopping, kan du fx starte i Grand Indonesia Mall, der har mange kendte designerbrands. 

Attraktioner:
Istiqlal moske
Jakarta katedral
Gedung Kesenian Jakarta (teater)
Museum Nasional
National Gallery of Indonesia
Museum Art Mon Decor
Textile Museum
Kota Tua (den gamle bydel)
Sion kirken (byens ældste kirke)
Vihara Dharma Sakti (buddhisttempel)
Monas (nationalmonument)

Hoteller i Jakarta
Hvis du leder efter overnatning, kan du bruge Skyscanners søgefunktion find hotel i Jakarta og sammenligne priser, beliggenhed og stedernes faciliteter, så det bliver nemmere for dig at finde dit foretrukne hotel. 

Flere tips

7 steder du skal se i Indonesien

11 magiske steder i Sydøstasien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Jakarta

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Jakarta: Soekarno-Hatta Jakarta og Halim Perdana Kusuma Jakarta.
Delta, Gulf Air, Oman Air, Batik Air, KLM, Singapore Airlines, Bangkok Airways og Kenya Airways flyver alle direkte til Jakarta.
Den billigste måned at flyve til Jakarta i er november.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.