Hoteller i Frankfurt – Sammenlign billige hoteller i Frankfurt

Frankfurt er en af de vigtigste byer i Europa og betragtes i høj grad som kontinentets finansielle hovedstad, og Frankfurt lufthavn er en af verdens travleste. Alligevel dækker byen kun over et relativt lille og kompakt område.

Altstadt

Römerplatz er Frankfurts berømte og historiske plads i Altstadt og ligner med sine mange gamle attraktioner noget, der er taget ud af middelalderen. Mange af bygningerne blev ødelagt under 2. Verdenskrig, men er siden blevet genopbygget i præcis samme stil som originalerne fra det 14. og 15. århundrede. Derfor er Römerplatz og Altstadt stadig det absolutte hotspot for historiske attraktioner i Frankfurt. Foruden de mange historiske attraktioner kan du shoppe i centrene Schiller Passage eller Fressgas Passage, mens der er masser af kulturelle underholdningsoplevelser i Schmiere, Tigerpalast og Volksteater. Hotellerne i Altstadt er ikke helt så mange og varierede som attraktionerne og oplevelserne, men kun lige uden for området ved Frankfurt Hauptbahnhof er der spækket med hoteller af alle typer og prisklasser.

Sachsenhausen

”Byen i byen” ligger syd for Altstadt, delt af floden Main. Her er også mange historiske attraktioner, men de kan opleves i en noget mere stille atmosfære. Langs floden står museer ved siden af hinanden som perler på en snor. Shopping er der også meget af, men primært af en anden type end i Altstadt. I Sachsenhausen finder du nemlig masser af små butikker, bagerier, boghandler, blomsterhandler, trendy caféer, restauranter og barer. Et skønt sted at overnatte, ikke mindst om sommeren, når det er lidt lunere at nyde den flotte solnedgang fra en af parkerne, og når de lokale Bjergartens for alvor kommer til sin ret.

Bahnhofsviertel

Nogle vil elske at bo på hotel i Bahnhofsviertel, andre vil hade det. Nogle af de oplagte fordele er, at der er mange overnatningsmuligheder samt nogle af byens bedste etniske restauranter, og så er det både tæt på centrum og på hovedbanegården til dagsture ud af byen. Det er også Frankfurts Red Light District, så det er hverken for sarte sjæle eller folk, der krav absolut ro om natten.

Westend

Et af Frankfurts helt store forretningsområder er spækket med kontorbygninger og luksus. Luksushoteller, luksusrestauranter og luksusbarer. Samtidig er der kulturelle seværdigheder at nyde som Tysklands største botaniske have, Palmengarten, landets næststørste naturhistoriske museum, Senckenberg, og en lang række historiske bygninger.

se mere

Rejseguide til Frankfurt

Römer Rådhus

Frankfurts Museumsbred

Main Towers udsigtsplatform

Frankfurt am Main, som det fulde bynavn lyder, er en travl storby i hjertet af Europa, som er kendt i hele verden for sine spændende og usædvanlige kontraster. Her ved den majestætiske Mainflod mødes tradition og modernitet, handel og kultur, samt travlhed og stilhed i et harmonisk modsætningsforhold med internationale ...

Billeder af Flickr/escapio, flickr/twicepix