Kort

Fly Billund - Geneve

Flyinformation Billund til Geneve

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.053

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1078 kilometer

3 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Geneve

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2017

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Geneve

Der er ingen direkte fly fra Billund til Geneve. Du kan dog ad flere veje flyve med én mellemlanding fra Billund til Geneve på under fire timer. Brussels Airlines via Bruxelles, KLM via Amsterdam, Air France via Paris og Lufthansa via Frankfurt er bare nogle af mulighederne.

Afgangsterminalerne

Billund Lufthavn er en af Europas mest effektive, når det kommer til økonomi, tekniske standarder, services og processer, så selvom der international sammenhæng er tale om en lille lufthavn, er der styr på at få rejsende gennem security og ud til gates på en hurtig og behagelig måde. For rejsende med mere tid i lufthavnen er der en håndfuld forretninger og spisesteder samt gratis wifi.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Geneve Lufthavn ligger fire kilometer fra centrum og har direkte transportmuligheder til både Geneve og omegn samt andre dele af både Schweiz og Frankrig (inklusive Annecy, en af de mest unikke og hemmelige byer i Europa). Det tager kun seks minutter at komme til centrum med toget, som afgår lige uden for terminalen til Geneve Cornavin Station med priser fra kun to schweiziske franc (under 14 kroner). Bustur koster det samme, men tager cirka 20 minutter. Taxapriser til centrum varierer fra mellem 240 til 310 kroner, mens du kan leje bil i Geneve Lufthavn, hvis du ønsker mere mobilitet og at se mere af oplandet. Der er også otte hoteller i Geneve med gratis shuttlebus fra lufthavnen. Scroll ned på linket her for at se hvilke.

Praktiske oplysninger om Geneve

Geneve er en af verdens dyreste byer, faktisk endnu dyrere end Danmark på de fleste parametre. Mange restauranter er 10-15 % dyrere end herhjemme, fadøl koster mellem 45 og 50 kroner og menu på McDonald’s koster 95 kroner, så det kan være en god idé at planlægge restaurantbesøg lidt på forhånd. En måde at spare penge på måltiderne kan være at tage ud på et af universiteterne til frokosttid, hvor der serveres et måltid for cirka 100 kroner.

Et almindeligt hotelophold i centrum koster 700 kroner per overnatning, så det er faktisk muligt at spare halvdelen af pengene ved at finde hotel i en af de nærliggende franske byer som Annemasse eller Ferney-Voltaire (begge har direkte offentlige transportruter til Geneve på cirka en halv time).

Temperaturerne i Geneve er for det meste et par grader varmere end i Danmark med 2-4 ekstra nedbørsdage om måneden.

Attraktioner og oplevelser i Geneve

Stiftelsen af Røde Kors i Geneve i 1863 var starten på det moderne Geneve, som er spækket med internationale organisationers hovedkvarterer. De har ikke bare vigtige diplomatiske funktioner, men er også en del af turistattraktionerne i byen. Internationalt Museum for Røde Kors og Røde Halvmåne har en stor blanding af permanente, midlertidige og interaktive udstillinger, mens FN’s hovedkvarter tilbyder guidede ture.

Du kan også tage med sporvognen ud af centrum og besøge forskningscentret CERN, hvor det blandt andet er muligt at komme ind at se Large Hadron Collider, når den ikke er i brug.

Alting i Geneve er dog ikke omgærdet af alvorlige tanker. Tag for eksempel ned til Genevesøen og kig på hjuldampere, springvandet Jet d’Eau eller spring i vandet selv!

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.