Kort

Fly London - Rio de Janeiro

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Rio de Janeiro
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til Rio de Janeiro

Vil du flyve nonstop til Rio de Janeiro? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

  • GENNEMSNITLIG FLYVETID11 t 37 min.
  • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 3038
  • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE33
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
  • British Airways
  • Iberia
  • LATAM Airlines
  • Norwegian
  • Norwegian Air UK
Søg efter direkte fly

Flyinformation London til Rio de Janeiro

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.037

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

7

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 9295 kilometer

11 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

Rio de Janeiro Internacional og Rio de Janeiro Santos Dumont

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Rio de Janeiro: Rio de Janeiro Internacional og Rio de Janeiro Santos Dumont.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra London til Rio de Janeiro er kr. 3.037. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
11 t 45 min. er den gennemsnitlige flytid fra London til Rio de Janeiro.
Der er 2 flyselskaber, der flyver direkte fra London til Rio de Janeiro.
Der er 7 fly om ugen, som flyver fra London til Rio de Janeiro pr. februar.

Flyrute: London til Rio de Janeiro

Opdateret maj 2016

 

Flyselskaber på ruten

En lang række flyselskaber flyver fra London til Rio de Janeiro, men British Airways er det eneste flyselskab, som fast flyver direkte mellem de to byer.

London har seks internationale lufthavne, men der er kun direkte forbindelse fra Heathrow Lufthavn til Rio de Janeiro. Har du ikke noget imod en eller flere mellemlandinger undervejs, er det også muligt at benytte de øvrige lufthavne i London.

British Airways flyver en gang dagligt klokken 12.20 lokal tid og lander klokken 20.00 i Rio de Janeiro – Galeão Internationale Lufthavn.

Alternativt kan man også rejse med for eksempel Air France, som mellemlander i Paris inden ankomst i Rio eller Lufthansa, som flyver til Rio de Janeiro via Frankfurt. Iberia flyver via Madrid og Alitalia via Rom.

 

Afgangsterminal

Heathrow Lufthavn er en af verdens største lufthavne og ligger knapt 30 km vest for centrum af London. Det er en kæmpe lufthavn med fem terminaler, hvor Terminal 1 i øjeblikket er lukket pga. ombygning. Der er gratis wi-fi i hele lufthavnen, syv Business Lounges, internetcaféer, masser af spændende butikker, vekselbureauer, gode spisesteder med mere.

British Airways flyver til Rio de Janeiro fra Terminal 5. I denne terminal ligger Aspire Lounge, der tillader børn ifølge med en voksen. Bestil plads via lufthavnens hjemmeside.

 

Ankomstterminal

Fly fra British Airways lander i Terminal 2 i Rio de Janeiro – Galeão Internationale Lufthavn, også kaldet Tom Jobim, som ligger cirka 20 km nord for byens centrum. Lufthavnen består af to terminaler, der er forbundet med en overdækket passage. Der er en times gratis wi-fi i hele lufthavnen, og i begge terminaler er der masser af butikker, gode spisesteder, hæveautomater og meget mere.

Til den videre transport er der flere muligheder. Premium har fire busruter fra lufthavnen, hvor to har forbindelse til byens anden lufthavn, Santos Dumont Lufthavn, der primært står for indenrigstrafik. Billetter kan købes om bord på bussen. Ekspresbusserne fra BRT Transcarioca kører i døgndrift og koster knapt syv kroner, her skal billetten dog købes på forhånd i lufthavnen. Både Premium og BRT busserne har aircondition og god plads til bagage. Rejsende kan også benytte taxi eller lejebil. Chaufførerne snyder dog tit turister på prisen, særligt i travle rejseperioder og er ofte langsommere end busserne. Biludlejningsfirmaerne har skranke i Terminal 1.

 

Rio de Janeiro

Tidsmæssigt er Rio de Janeiro tre timer bagud London og fire timer bagud dansk tid. Rios klima er varmt og fugtigt året igennem, hvor temperaturene sjældent kommer under 20 grader. De varmeste måneder falder sammen med regnsæsonen fra december til marts, hvor kraftigt regnvejr kan give lokale oversvømmelser.

Rio de Janeiro er generelt en langt billigere by end London. Priserne på restauranter er næsten op til 60 procent billigere, mens madvarer generelt er halv pris. Forbrugsvarer er overordnet set også cirka halv pris, mens der er endnu mere at spare på både den offentlige trafik og taxikørsel. Kilometerprisen i en taxi er næsten 90 procent billigere i Rio end i London.

Læs mere om Brasiliens næststørste by i vores introduktion til Rio de Janeiro.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.