Kort

Fly Lima - Cuzco

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Cusco
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til Cuzco

Vil du flyve nonstop til Cuzco? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

 • GENNEMSNITLIG FLYVETID1 t 23 min.
 • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 273
 • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE604
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
 • Aeromexico
 • Air Canada
 • Avianca
 • Delta
 • Iberia
 • LATAM Airlines
 • LATAM Airlines Peru
 • Sky Airline
 • United
 • Viva Air
Søg efter direkte fly

Flyinformation Lima til Cuzco

Laveste returpris sidste måned

kr. 272

Direkte flyselskaber

8

Fly pr. uge

344

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 583 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

LATAM Airlines Group

Cuzco

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Cusco: Cuzco.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Lima til Cuzco er kr. 272. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Lima til Cuzco.
Der er 8 flyselskaber, der flyver direkte fra Lima til Cuzco.
Der er 344 fly om ugen, som flyver fra Lima til Cuzco pr. februar.

Fly fra Lima Lufthavn til Cuzco Lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juli 2016

Ruter fra Lima Lufthavn til Cuzco Lufthavn

Der er masser af direkte fly fra Lima til Cuzco hver eneste dag. De to lufthavne er Perus to travleste. De sydamerikanske flyselskaber LATAM Airlines Group, LC Peru, Star Peru, Peruvian Airlines og Avianca kæmper dagligt kæmper sammen med det tyske flyselskab Hahn Air Systems om de rejsendes gunst.

Afgangsterminalen

Hovedstadens internationale lufthavn har masser af faciliteter at lade sig underholde af, dog flest før security. Her kan du nemlig gå rundt i lufthavnens eget shoppingcenter, Peru Plaza, hvor der foruden masser af butikker også er flere spisesteder, som har åbent 24 timer i døgnet.

Du kommer dog ikke til at sulte, hvis du er nødt til at skynde dig gennem security, for når du er i området for indenrigsflyvninger, kan du stadig købe mad og snacks hos Caffé Lindo, 365 Deli og To Go.

.WIGO.AeropuertoLima er navnet på lufthavnens wifi, som er gratis de første 10 minutter. Nogle caféer har også wifi.

Ankomstterminalen og transport til centrum og til Machu Picchu

Lufthavnen er kun fem kilometer fra byens historiske centrum. Den ubetinget nemmeste måde at komme fra lufthavnen til hotel er med taxa. Lufthavnens officielle taxaer, Llama Taxis, tager 35 soles (80 kroner) for kørsel til et hvilket som helst hotel inden for byens rammer. Det tager typisk 15-20 minutter. Der er også uofficielle taxaer lige uden for lufthavnen. De kører ikke med taxameter, så pris skal aftales, inden du sætter dig ind. Hvis du er god til at prutte om prisen, kan du få en pris på cirka 10 – 15 soles (23-35 kroner) til centrum, men vær opmærksom på, at de som regel starter med at foreslå 30 soles (68 kroner).

Der er ingen offentlig transport fra lufthavnen, men hvis du går ud af lufthavnen og drejer til høre ad Velasco Astete er der et busstoppested cirka 500 meter nede ad vejen. Her kan du tage bus til centrum for 0,60 soles (under halvanden krone). Bemærk dog, at de desværre har ry for at være populære blandt lommetyve.

Hvis du har planer om at tage direkte fra lufthavnen til landets største attraktion, Machu Picchu, kan du tage taxa eller bus til banegården og tage tog. Bemærk dog, at der er ikke er mange daglige tog om dagen, så især i højsæsonen kan der blive udsolgt. Billetter kan bestilles fra Inca Rail og Peru Rail.

Pas, papirer og andet praktisk

Dansk pas skal være gyldigt under hele opholdet i Peru.

Værd at vide om Cuzco

Priserne i Lima og Cuzco er tæt på hinanden. Er du på et stramt budget, kan du dog være turist i Cuzco en anelse billigere. En billig morgenmad starter fra otte kroner i Cuzco mod Limas 10 kroner, mens du kan spise billig aftensmad for helt ned til 18-20 kroner, og de billige spisesteder er ikke vanskelige at finde.

 

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.