Kort

Fly Edinburgh - Barcelona

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Barcelona
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Edinburgh til Barcelona

Laveste returpris sidste måned

kr. 254

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

9

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1677 kilometer

2 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

Barcelona

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Barcelona: Barcelona.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Edinburgh til Barcelona er kr. 254. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 40 min. er den gennemsnitlige flytid fra Edinburgh til Barcelona.
Der er 3 flyselskaber, der flyver direkte fra Edinburgh til Barcelona.
Der er 9 fly om ugen, som flyver fra Edinburgh til Barcelona pr. november.

Fly fra Edinburgh Lufthavn til Barcelona Lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juli 2016

Ruter fra Edinburgh Lufthavn til Barcelona Lufthavn

Seks dage om ugen er der direkte fly fra Edinburgh Lufthavn til Barcelona Lufthavn. Norwegian, Ryanair og Vueling sørger for, at der de fleste af ugens dage er flere afrejser at vælge mellem. Er du nødt til at flyve en onsdag, kræver det en mellemlanding, men både Air France, KLM og Lufthansa giver mulighed for at gøre det på under fem timer. Et par alternativer er at flyve med Jet2.com, der 2-3 gange om ugen i sommerhalvåret flyver direkte til Reus Lufthavn (cirka 100 kilometer fra Barcelona) og fra april 2017 også til Girona Lufthavn (cirka 90 kilometer fra Barcelona).

Afgangsterminalen

Edinburgh Lufthavn er kendt som en af Storbritanniens bedste med en forrygende kombination af faciliteter som butikker, restauranter og selv et kunstgalleri, men også et system, der gør det nemt og hurtigt at komme gennem check-in og security.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Barcelona Lufthavn teknisk set ikke i Barcelona, men i den lille by El Prat de Llobregat omkring 14 kilometer fra Barcelonas centrum.

De mest populære metoder at tage fra lufthavnen til centrum er med lufthavnsbussen Aerobús eller med taxa. Aerobús koster €5,90 for en enkeltbillet, og turen tager cirka 35 minutter til Plaça de Catalunya. En taxa tager 20-25 minutter. Fra terminal 1 er prisen cirka 225 kroner, fra terminal 2 omkring 185 kroner.

Det er også muligt at køre med metro fra begge terminaler – dog skal det bemærkes, at det kræver skift undervejs for at komme helt til centrum. Sidste stop fra lufthavnen er Zona Universitária seks kilometer fra centrum.

Pas, papirer og andet praktisk

Pas skal medbringes og være gyldigt under hele opholdet, både i Edinburgh og i Barcelona.

Værd at vide om Barcelona

Det kan varmt anbefales at få spist den fastfood, der eventuelt er behov for, inden du flyver fra Edinburgh til Barcelona. Kæder som McDonald’s er nemlig den eneste type restauranter, der generelt er dyrere i den catalanske hovedstad. Andre restauranter er mindst 15 % billigere og ofte over 30 %. En lokal fadøl koster under 20 kroner, og foretrækker du en varm drik på café, kan du normalvis købe en cappuccino for 12 – 13 kroner.

Barcelona er en populær shoppingdestination med masser af lokale, nationale og internationale butikker at kigge i. Priserne varierer, og ofte er det et spørgsmål om den aktuelle kursværdi om den enkelte vare er billigere eller dyrere i Barcelona. Generelt er de spanske mærker de billigste.

Barcelona er en geografisk stor by, så det kan være værd at overveje at købe turpas til metroen, der dækker et stort område af centrum og de omkringliggende arealer. Eksempelvis koster en enkeltbillet i Zone 1 €2,10 (cirka 15,50 kroner), mens et titurskort (kan deles af flere rejsende) koster €9,95 (74 kroner).

Barcelona er en time foran Edinburgh.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.