Kort

 Barcelona Lufthavn

Den spæde begyndelse på Barcelona Lufthavn skal findes helt tilbage under 1. verdenskrig i 1916, mens en af de første væsentlige udbygninger skete under 2. verdenskrig. I 1962 fik lufthavnen sin rejsende nummer 1 million, og siden er Barcelona Lufthavn kun vokset. I dag servicerer Barcelona Lufthavn hele 35 millioner mennesker om året med ruter til og fra destinationer i Europa, Afrika, Asien, Nordamerika og Sydamerika.

Lufthavnen er da også toptunet til de mange rejsende med et enormt udvalg af butikker, der sælger alt fra modetøj, tobak, smykker, legetøj og bøger til særlig brand-merchandise fra for eksempel Ferrari- og FC Barcelona-butikkerne. Mad er der selvfølgelig også rigeligt af, og den varierer lige fra en hurtig sandwich på farten til ølbar med tapas lavet af friske lokale råvarer. Er du ude efter et rigtig traditionelt spansk madsted, så prøv Portagaig, som blev åbnet af Michelin-kokken Charles Gaig. Flere steder i lufthavnen er der legeområder, så børnene ikke behøver kede sig og blive alt for rastløse, hvis der er forsinkelser.

Hvis du overvejer at flyve til eller fra Barcelona, kan du ved hjælp af Skyscanners prisvindende søgesystem hurtigt og nemt finde frem til de billigste rejser, uanset om du kender dine rejsedatoer eller ej. Er der et flyselskab, du foretrækker, kan du indskrænke søgningen til kun at indeholde det, men du kan også søge på alle flyselskaber efter dato, måned eller år!

 

Lufthavne nær Barcelona:

 Transport til & fra lufthavnen

Kørsel skjul 

Barcelona Lufthavn ligger i El Prat omkring 12 kilometer sydvest for storbyens centrum og kun tre kilometer fra den enorme hovedhavn, Port de Barcelona. Den hurtigste rute til lufthavnen varierer, selv fra forskellige destinationer inden for Barcelona-området. Generelt kan det dog anbefales at finde vej til B-22, som via C-31 fører til lufthavnen og dens flere end 24.000 parkeringspladser.

Tog skjul 

Barcelona Lufthavn har sin egen togstation i Terminal 2. Her afgår der tog til centrum med flere stop, så man let kan skifte til Barcelonas metrosystem. Ønsker man at benytte sig af toget, men rejser til eller fra Terminal 1, går der gratis shuttlebus mellem de to terminaler.

Busser skjul 

Der er masser af både private og offentlige busruter til og fra Barcelona Lufthavn. Mange af dem kører til og fra Barcelona centrum, mens andre kører til helt andre steder i Catalonien og endda Andorra.

Taxa skjul 

Der er flere taxaholdepladser i Barcelona Lufthavn henholdsvis over for ankomsthallerne i terminal T1, uden for terminalerne T2 A og T2 B samt ved indgangen til pendulrutefarten Barcelona-Madrid.

 Hvem flyver til Barcelona

 Kontaktoplysninger for lufthavn

Barcelona Lufthavn

Adresse:
Bloque Tecnico,
Apto BCN,
El Prat De Llobregat,
E-08820 Barcelona,
SPAIN

Tlf.:902 404 704

Websted:

 Oplysninger om stedet

Længdegrad:2° 5' 39'' E
Breddegrad:41° 18' 10'' N
IATA kode:BCN
ICAO kode:

 Lufthavnsbeliggenhed

Google map

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.