Pájara

26. feb. 2020 - 27. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Pájara omfatter Residence Playa Paraiso With Ocean View, Playa Paraiso DolceVita og New Apartament Playa Paraíso baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Pájara ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 513 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Pájara er august med en gennemsnitspris på kr. 1.143 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 585 pr. nat. Dette er 5% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 619 set over de foregående 12 måneder.
I Pájara er den forventede gennemsnitstemperatur i februar 18,3°C/64,9°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 30,1°C/86,2°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 12,4°C/54,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Pájara er Fuerteventura (FUE) (26,42 km).

Planlæg en rejse til Spanien