Sofia

15. apr. 2020 - 16. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Sofia omfatter Les Fleurs Boutique Hotel, Suite Hotel Sofia og Triada Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Sofia ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Sofia

fra kr. 304
fra kr. 510
fra kr. 649

Hvad siger de rejsende om Sofia?

9,8
Historieelskere
8,7
Madelskere
8,5
Familierejsende
8,3
Backpackere
7,6
Nattelivselskere
Medlemsanmeldelser (125)
Анна Васильева
Анна Васильева
08-10-19

Smuk by, meget hyggelige og venlige mennesker, lækker mad, rimelige priser.

Thomas  Kakavas
Thomas Kakavas
17-06-19

Fantastisk by at opdage, den har meget at byde på! Fremragende værdi for pengene valg! Historie, arkitektur, natteliv kombineret!

Дарья Антонова
Дарья Антонова
06-04-19

Meget smuk by og stadig omkring en masse bjerge. De tog bilen til leje, gik til 7 Rila-søer, liften fungerer, 400 rubler stiger. Det er sandt, at de ikke nåede søerne, da det var marts måned, og sneen stadig lå, så vi planlægger at komme igen og allerede har forberedt os på at gå (det vigtigste er mad og vand), og det koster timer at gå der i 1

Salvatore Marono
Salvatore Marono
01-04-20

Sono stato a Sofia per ben due volte, la città è piccola ma con i tour è tutto più semplice anche da comprendere la storia. Suggerisco il graffiti walking tour. Massimo un weekend. CIBO PAZZESCO!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 304 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Sofia er januar med en gennemsnitspris på kr. 464 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 354 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 358 set over de foregående 12 måneder.
I Sofia er den forventede gennemsnitstemperatur i april 10,5°C/50,9°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 28,3°C/82,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -5,4°C/22,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Sofia er Sofia (SOF) (6,06 km).

Planlæg en rejse til Bulgarien