Kort

Fly til Pulau Pinang

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til Penang Lufthavn
Der afgår i øjeblikket ingen direkte fly fra Danmark til Penang, men du kan alligevel flyve til den malaysiske stat hele året med en eller flere mellemlandinger undervejs. Faktisk er det ofte hurtigere at flyve på ruten med to mellemlandinger fremfor én. Mindste flyvetid er cirka 16-20 timer, og de billigste enkeltbilletter svinger cirka mellem 1500-2000 DKK.

Med Skyscanners søgefunktion finder du hurtigt både den billigste flybillet og den flyafgang, der passer dig bedst. Vælg den dato du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Hvis du er fleksibel med din rejsedato, kan du også benytte Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen. Hvis du vælger 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Koh Samui.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Penang
Er du på jagt efter den absolut billigste flybillet til Penang? Så kan det godt betale sig at planlægge rejsen i rigtig god tid. Men du behøver ikke selv holde øje med priserne, det kan Skyscanners Prisagent gøre for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende flypriserne og giver dig besked, hvis billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, skrive din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig. Desuden er november ofte den billigste måned at flyve fra Danmark, så se om det kan

Danske lufthavne med forbindelse til Penang Lufthavn
På nuværende tidspunkt er der ingen danske lufthavne, som har direkte fly til Penang Lufthavn.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Penang Lufthavn
Adskillige flyselskaber flyver til Penang, heriblandt Malaysia Airlines, Cathay Dragon, Thai Airways, Jetstar Asia, Malindo Air og AirAsia. 

Penang Lufthavn
Lufthavnen ligger nær Bayan Lepas cirka 15 km syd for George Town, Penangs hovedby. Penang International Airport har en samlet passagerterminal med adskillige lounges og butikker, heriblandt duty-free shopping, postkontor og apotek, mens spisestederne både serverer international og lokal mad. Wi-fi er tilgængeligt mod betaling. 

Når du skal til og fra lufthavnen, kan du fx bruge Rapid bus 410E, der blandt andet kører mellem lufthavnen og Komtar busstation i George Town. Herfra kan du komme videre ud på øen eller tage ind mod fastlandet med bus eller færge. Busserne stopper tæt på terminalen, men vær opmærksom på at køretiden til George Town kan tage over en time. Der holder desuden taxier udenfor. Du køber en taxibillet i ankomstområdet og betaler en fast pris alt efter din destination. Hvis du vil være selvkørende, kan du også leje en bil i Penang Lufthavn. På Skyscanner kan du sammenligne priser med mere og forhåndsbestille din foretrukne bil, så du hurtigt kan komme videre. 

Bedste rejsetid
Du kan besøge Penang året rundt, men de fleste turister foretrækker den mere tørre periode, derfor er der særligt i september/oktober roligere i turistområderne og billigere overnatningsmuligheder. Der er i øvrigt spændende festivaller og event spredt ud over hele året, fx fejringen af det kinesiske nytår eller fotografi-festivallen, OBSCURA, i august. 

Vejret i Penang
Penang byder på masser af solskin året rundt og en gennemsnitlig temperatur på cirka 27 dejlige grader. Statens regnperiode strækker sig fra forår til efterår med september og oktober som de vådeste måneder med henholdsvis cirka 350 mm og 380 mm regn pr. måned. Til sammenligning får København i gennemsnit cirka 525 mm regn om året. 

Attraktioner og seværdigheder i Penang
Penang er en malaysisk stat, der dækker både Penang øen og en lille bid af fastlandet overfor. Hovedbyen, George Town på øens østkyst, er UNESCO’s Verdensarvsområde med mange smukke seværdigheder og bygninger fra den britiske kolonitid i hjertet af den historiske by. Andre kulturer er også sat repræsenterede, se fx Cheong Fatt Tze Mansion, et pragteksemplar på kinesisk arkitektur eller Kek Lok Si-Temple, et af Sydøstasiens største buddhistiske tempelkomplekser. På øens nordkyst ligger Batu Ferringhi, som har de bedste sandstrande med luksushoteller, udsøgte restauranter og masser af vandsportsaktiviteter. Penang er desuden kendt som en kulinarisk højborg, så glæd dig til masser af lækker mad og spændende oplevelser i det nordøstlige Malaysia.

Attraktioner:
Penang Hill
Kek Lok Si-Temple
Penang War Museum
Cheong Fatt Tze Mansion
Penang Botanic Gardens (Waterfall Gardens)
Fort Cornwallis
Wat Chaiya Mangkalaram
Entopia Penang
Snake Temple
Tropical Spice Garden
Kapitan Keling Mosque 

Hoteller i Penang
Brug Skyscanner til at finde et hotel i Penang eller en anden type overnatning. Du får hurtigt et overblik over pris, beliggenhed og faciliteter, så det bliver lettere at vælge det rigtige sted sove i Penang.

Flere tips

Top 10 Asien eventyr på budget – det bedste af Asien

11 magiske steder i Sydøstasien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Pulau Pinang

Ofte stillede spørgsmål

Delta, Oman Air, KLM, Singapore Airlines, Batik Air, SilkAir, Air New Zealand og Air Mauritius flyver alle direkte til Pulau Pinang.
Den billigste måned at flyve til Pulau Pinang i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.