Kort

Fly fra Billund til London Gatwick

Flyinformation Billund til London Gatwick

Laveste returpris sidste måned

kr. 995

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 802 kilometer

4 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian

London Gatwick

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2018

Flyselskaber, der flyver mellem Billund og London Gatwick

Der er direkte fly mellem Billund og London, men der er ikke direkte fly mellem Billund og London Gatwick. Hvis man vil lande i Gatwick, skal man altså mellemlande. Det kan derfor være en idé at overveje en anden ankomstlufthavn; Direkte flyrejser fra Billund til London flyves til London Stansted, London City, og London Heathrow, med London Stansted som bedste mulighed for at finde billige flybilletter fra Billund til London. Fra Billund Lufthavn flyver Ryanair to gange dagligt til London Stansted på hverdage, og én gang lørdag samt søndag til London Stansted Lufthavn.

British Airways flyver også fast fra Billund til London City Lufthavn.

Desuden har Norwegian og easyJet direkte fly fra Københavns Lufthavn til London Gatwick adskillige gange om dagen hele ugen. Man kan også benytte en lang række andre flyselskaber såsom KLM, SAS, Brussels Airlines fra Billund Lufthavn og mellemlande undervejs i Oslo, Amsterdam osv. inden ankomst i Gatwick.

Afgangsterminal i Billund lufthavn

Billund Lufthavn er Jyllands største. Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Der kører året rundt almene busser til lufthavnen fra de større omkringliggende byer.

Der er tidsubegrænset, gratis wi-fi i Billund Lufthavn, fire massagestole, et varieret udvalg af mad- og drikkevarer samt en håndfuld butikker.

Ved hovedindgangen ligger Square Café og Kiosk, hvor man kan supplere et måltid med aviser, magasiner eller andet til rejsen. De øvrige spisesteder ligger på tredjesal, her laver Diner både morgenmad og bøffer, mens Sunset Boulevard primært tilbyder sandwicher. Med god udsigt til flyvepladsen serverer Restaurant Gastro gourmetmad.

I King Amlet Lounges stilfulde omgivelser med tilhørende møderum er der arbejdsro, lækre forfriskninger og et stort udvalg læsestof med både danske og udenlandske aviser. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Taxfree-butikken sælger slik, parfume, tobak med mere, Lego har deres egen butik, der er tøjforretningen Bestseller og Danish Design butikken samt Kiosk og Exchange*m, hvor man blandt andet kan veksle valuta.

Lufthavnen anbefaler, at man møder op i god tid, gerne to timer før afgang, også selvom man benytter online check-in. For passagerer med Ryanair er det muligt at checke bagagen ind tre timer før den planlagte afgang, på andre afgange helt op til 24 timer før afgang.

Ankomstterminal Gatwick lufthavn - transport til city

Gatwick Lufthavn er den sydligste af lufthavnene omkring London og den næststørste. Lufthavnen ligger knap 45 km syd for London, og har to terminaler, South og North. Der er spisesteder, butikker og gratis wi-fi i ankomstområdet.

Fra lufthavnen er der gode transportmuligheder enten med tog, bus, taxa eller lejebil. Nemmeste mulighed er Gatwick Express-toget, der kører hver 15. minut fra Terminal South til London på kun 30 minutter. De fleste busser kører også fra den sydlige terminal. Mellem terminalerne kører der jævnligt gratis shuttlebusser.

Værd at vide om London

London er en af danskernes favoritdestinationer, og med sit overflødighedshorn af kultur, historie, pubs, restauranter, berømte markeder og meget meget mere, er her nok at se og opleve. Samtidigt har pundet ligget lavt siden Brexitafstemningen, og er i øjeblikket 20 % lavere end i 2016 - gode nyheder hvis du er dansk rejsende, da det reelt betyder 20% "rabat" på alt. Og så er der, selv i en metropol, faktisk muligheder for gratis oplevelser i London. Vi har samlet nogle af de mere finurlige London-oplevelser i artiklen nedenfor. Tidsforskellen ml. London og Danmark er én time bagud - dvs. er kl. 11 i London, så er den 12 i Danmark.

Læs mere om London

10 gratis oplevelser i London – inklusive flamingoer

5 cool og anderledes markeder i London du skal besøge

Hoteller i London

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i London kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.