Kort

Fly Billund - Düsseldorf

Flyinformation Billund til Düsseldorf

Laveste returpris sidste måned

kr. 648

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

10

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 510 kilometer

1 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

Düsseldorf International og Weeze

2 lufthavne

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Düsseldorf

Du kan flyve direkte fra Billund til Düsseldorf hele året op til to gange dagligt på 1 time og 15 minutter. British Airways flyver hovedsagligt i hverdagene 1-2 gange dagligt, men der er perioder også en enkelt afgang om søndagen. Lørdage er der ingen direkte forbindelse, så da bliver du nød til at mellemlande undervejs. Du kan for eksempel flyve med KLM via Amsterdam eller med Lufthansa via Frankfurt på 3-4 timer.

Afgang fra Billund

Der er gode forbindelser til lufthavnen, hvad end du kører selv eller tager den kollektive transport, inden turen går fra Billund til Düsseldorf. Der kører busser fra byer som Århus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum. Du kan købe diverse varer i kiosken ved hovedindgangen, og efter sikkerhedskontrollen kan du også få gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. I terminalen kan du handle i butikker, som blandt andet sælger danske designervarer, tøj, LEGO og skønhedsprodukter. Du kan også surfe løs på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi og slappe af i en massagestol. I King Amlet Lounge får du adgang til blandet læsestof samt diverse forfriskninger og snacks for 165 DKK.

Ankomst i Düsseldorf

Lufthavnen har tre sammenhængende terminaler, A, B og C, British Airways benytter normalt Terminal B. Hvis du er sulten eller er på udkig efter en gave efter ankomst fra Billund til Düsseldorf,

er der masser af butikker og spisesteder med noget for enhver smag i alle terminaler både før og efter sikkerhedskontrollen. Der er desuden gratis wi-fi i lufthavnen, hvor du også har mulighed for at betale for en hurtigere forbindelse eller benytte en af de i alt seks internetstationer, hvis du ikke har en bærbar enhed.

Lufthavnen ligger omkring 10 km nord for centrum, og der er rigtig gode forbindelser med offentlig transport. SkyTrain kører nærmest konstant mellem terminalerne og lufthavnens regionale togstation, turen tager 6-7 minutter, billetter kan købes inden påstigning, hvis ikke den er inkluderet i din flybillet. Der er også en S-Bahn station under Terminal C, tog til centrum tager cirka 15 minutter. Uden for ankomstområdet stopper adskillige busser, og her kan du også praje en taxi, turen til centrum koster omkring 210 DKK og tager cirka 20 minutter. Hvis du vil leje en bil i lufthavnen, har biludlejningsfirmaerne skranke i ankomstområdet.

Generel information om at flyve fra Billund til Düsseldorf

Danskere kan rejse uden visum i Tyskland, så længe passet er gyldigt under hele opholdet. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer med bagage til indlevering ankommer to timer før afgang.

Hvad kan du forvente i Düsseldorf

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Tyskland. Vejrmæssigt er der heller ikke den store forskel, dog er det gerne et par gradere varmere i Düsseldorf end herhjemme både sommer og vinter, mens nedbørsmængden stort set er den samme.

De fleste varer og fornøjelser er lidt billigere i Düsseldorf end Billund, og som i resten af Tyskland betaler man med euro. For eksempel kan to personer spise en treretters middag på en restaurant i middelklasse til cirka 340 DKK, og en kop kaffe koster 15-20 DKK. De billigste enkeltbilletter til busser, tog og sporvogne koster cirka 12 DKK og gælder i 30 minutter, mens billetter med en gyldighed på 90 minutter koster cirka 20 DKK. Startgebyret for taxikørsel er knap 38 DKK, og kilometertaksten ligger på cirka 16 DKK.

Hoteller i Düsseldorf

Find dit foretrukne overnatningssted på hoteller i Düsseldorf, hvor du for eksempel kan læse mere om byens kvarterer og sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.