Kort

Fly til Zadar

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Zadar

Hvis du leder efter billige flybilletter til Zadar, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde den billigste billet og den flyafgang, som passer dig bedst. Du skal blot vælge datoen, du vil rejse, og så finder vi billetten til dig. Er du fleksibel med din afgang, kan du også bruge Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen. Vælger du den 'Billigste måned', ser du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Zadar. Du kan finde flybilletter næsten helt ned til 150 kroner.

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Zadar

Det er altid smart at være i god tid, når du bestiller flybilletter. Med Skyscanners søgefunktion kan du også oprette en gratis prisagent, som holder øje med prisen for dig på den valgte flyrute og dato. Så kan du slå til, når flybilletten er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Zadar

Zadar er en sommerdestination, og du kan kun flyve direkte dertil fra Københavns Lufthavn. Vil du hellere flyve fra en anden lufthavn, må du altså mellemlande undervejs.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Zadar

Du kan flyve direkte til Zadar fra Kastrup i løbet af sommeren med Ryanair. Hvis du alligevel skal mellemlande undervejs, kan du også vælge andre flyselskaber som Croatia Airlines og Lufthansa.

Se alle flyselskaber som flyver til Zadar

Zadar Lufthavn

Lufthavnen ligger bare 12 km øst for byens centrum. Der kører busser mellem lufthavnen og Zadar busstation, som passer nogenlunde med flyruterne, særligt dem fra Croatia Airlines. En enkeltbillet koster cirka 25 kroner. Der kan godt være flere timer mellem busserne, der ligesom taxierne holder uden for det internationale ankomstområde. Vil du leje en bil i lufthavnen, kan Skyscanner hjælpe dig med at sammenligne priser og bilmærker inden ankomst, så du får din fortrukne bil til den bedste pris, se mere på biludlejning i Zadar Lufthavn.

Bedste tidspunkt at besøge Zadar

Sommeren er højsæson, hvor folk kommer for at slappe af og nyde de skønne strande. Men med Zadars mange historiske og kulturelle seværdigheder sammen med det milde vejr, kan du sagtens få meget ud af en ferie hele året rundt. Hvis du alligevel ikke er den store strandløve og vild med høje temperaturer, er foråret den bedste tid at besøge Zadar.

Vejret i Zadar

Somrene er varme og rimelig tørre i Zadar, hvor det meste regn falder i efteråret og vinteren, men du skal ikke regne med sne, som er yderst sjældent. Juli og august er de varmeste måneder, hvor temperaturen ofte sniger sig op omkring de 30 grader, men typisk ligger på cirka 25. Vintrene er forholdsvis milde og sjældent koldere end 7-8 grader. Havtemperaturen svinger mellem cirka 10-25 grader.

Attraktioner og seværdigheder i Zadar

Zadar er en ældgammel by, der kan spore sin historie mere end 12.000 år tilbage og med mange seværdigheder fra forskellige tidsaldre. Den gamle bydel byder på flere beundringsværdige kirker, hvor Skt. Donatus er blevet et ikon for byen, og i dag fungerer som et museum med forskellige kulturelle arrangementer. Byen rummer også et velbevaret romersk forum og Kroatiens ældste universitet. Men på trods af de mange arkitektoniske attraktioner, er det i virkeligheden de solbeskinnede strande, der tiltrækker de fleste turister, hvor Zaton-stranden er en ægte familievenlig perle. Den lavvandede lagune er omgivet af nåleskov og har supergode faciliteter og underholdning som vandrutsjebaner, sportsbaner med mere. Som enhver universitetsby mangler Zadar heller ikke noget, når mørket falder på, hvor du kan slukke tørsten på barerne eller tage din drink med dig til fx Hav Orgelet og nyde de lune nætter.

Flere tips

Hvis du leder efter overnatning, kan du sammenligne priser, beliggenhed og ledige datoer på hoteller i Zadar, hvor du også kan læse mere om de byens kvarterer.

Læs også:

Top 10 steder i Kroatien

Kroatiens 10 bedste strande

10 gigantiske musik-festivaller verden rundt

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Zadar

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Zadar: Zadar.
transavia, Vueling Airlines, Eurowings Europe, eurowings, Czech Airlines, Croatia Airlines, Laudamotion og germanwings flyver alle direkte til Zadar.
Den billigste måned at flyve til Zadar i er juni.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.