Kort

Fly til Singapore Changi

Opdateret juni 2016

Find billige flybilletter til Dubai

Flyv direkte fra Danmark til Singapore året rundt eller book en billigere billet med en mellemlanding undervejs. Du kan bruge Skyscanner til at finde den billigste eller den hurtigste rejse, alt efter hvad der er vigtigst for dig. En direkte flyvetur fra Danmark varer 12 timer, mens de billigere billetter med en eller to mellemlandinger undervejs cirka tager 20-30 timer.

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, kan du med Skyscanner både søge på den billigste måned at flyve i eller du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. I din rejsesøgning skal du klikke på datofeltet og vælge kategorien ’Hele måneden’ herefter kan du enten klikke på ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i og sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Singapore

Det er kun muligt at flyve direkte fra Københavns Lufthavn, der har en daglig afgang til Singapore fem dage om ugen. Vil du hellere flyve fra en anden dansk lufthavn, skal du altså mellemlande i Kastrup eller en udenlandsk lufthavn inden ankomst i Singapore.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Singapore

Singapore Airlines er det eneste selskab, der flyver direkte fra Kastrup til Singapore. Hvis du ikke har noget imod en eller flere mellemlandinger er der også en lang række andre mulige flyselskaber, heriblandt Lufthansa, SAS, Emirates med flere. Se flyselskaber som flyver til Singapore.

Lufthavne i Singapore

Singapore har en primær lufthavn, der både står for indenrigsflyvninger og de mange internationale flyruter.

Singapore Changi Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 20 km nordøst for Singapore centrum og er for fjerde år i træk kåret som Verden Bedste Lufthavn. De tre store terminaler har alle gratis wi-fi og mange andre tilbud. Terminal 2 har for eksempel en frodig indendørshave, en biograf og et sofaområde med afdæmpet musik og lys. I Terminal 1 er der svømmebassin og jacuzzi, mens Terminal 3 har en sommerfuglehave. Alle terminaler har blandt meget andet mange lækre spisesteder, toldfributikker, hæveautomater, pc-stationer med internetadgang og du kan frit bevæge dig mellem terminalerne. Der er også adskillige lounges, hvor du for eksempel kan benytte træningslokaler eller bare få et brusebad, få arbejdsro eller tage dig tid til afslapning.

For at komme til og fra lufthavnen er der en række muligheder. I ankomsthallen i alle terminaler finder du ’Ground Transport Desk’, der arrangerer transport til hele Singapore til faste priser. Under terminalerne er der også busstationer, som er den billigste transportform. Betaler du med kontanter, skal du ikke regne med eventuelle byttepenge. ’Airport Shuttle’ bussen kører passagerer direkte til forskellige centrale hoteller. Der er også en togstation mellem Terminal 2 og 3, men du skal skifte tog undervejs for at komme til centrum. Taxier holder uden for alle terminaler. Og endelig kan du også leje en bil fra lufthavnen.

Bedste rejsetid

Bystaten Singapore er en klar helårsdestination med festivaler året rundt og meget andet at lave. Vejret er stort set også det samme hele året, så bare husk en paraply, da det regner meget!

Vejret i Singapore

Singapore har tropisk regnskovsklima, hvilket betyder, at der er varmt og fugtigt året rundt. Det regner over tre gange så meget som i Danmark, og særligt vinteren er en våd fornøjelse. Dagstemperaturen ligger året igennem typisk omkring 30 grader.

Singapore, attraktioner og seværdigheder

Verdens største bystat Singapore er et vibrerende sted i konstant udvikling og søgen efter det bedre. Befolkningen er et sammensurium af malaysiere, indere og kinesere samt vesterlændinge, hvilket blandt andet kan ses på byens forskellige lækre spisesteder og restauranter, der serverer alt fra kinesisk Take Away til fransk gourmetmad.

Foruden den famøse skyline er der masser af smukke templer, moskeer, kirker og synagoger samt engelske palæer fra kolonitiden. Besøg for eksempel Chinatown eller Little India kvartererne.

Arkitekturen stråler om kap med Singapores overdådige naturområder. Der er over 50 grønne parker, der dækker mere end halvdelen af øen. Mens det er gratis at vandre rundt i de skønne oaser, er det værd at betale entré for Flower Dome og Cloud Forest konservatorierne i Gardens by the Bay ved Marina Bay. Området er et stort resort med hotel, kasino og shopping center. Kommer du primært for at shoppe er der et hav af indkøbscentre og selvstændige butikker at vælge mellem, prøv blandt andre Orchard Road. Der er også flere spændende museer fx det smukke Peranakan Museum eller Singapore Art Museum. Der er også god mulighed for at holde aktiv ferie med tilbud som golf og alverdens vandsport samt spas med skønheds- og massagebehandlinger. Byen har endda et indendørs skicenter, der åbent året rundt. Om natten er der masser af klubber og barer at slå sig løs på, hvor karaoke især er populært hos de lokale.

Yderligere oplysninger

Har du svært ved at vælge overnatning i byen, kan Skyscanner også hjælpe. Læs mere om Singapores forskellige kvarterer og find det bedste hotel i Singapore.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Singapore Changi

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Singapore: Singapore Changi og Seletar.
Gulf Air, Oman Air, Batik Air, Bangkok Airways, Scoot, Thai Airways, Thai AirAsia og Garuda Indonesia flyver alle direkte til Singapore Changi.
Den billigste måned at flyve til Singapore Changi i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.