Sammenlign billeje i Gibraltar

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte pr. maj 2015

###Billeje Vil du leje bil i Gibraltar, skal du som regel en tur forbi lufthavnen eller til La Línea i Spanien på den anden side af lufthavnen, som praktisk talt afskærer det britiske territorium, Gibraltar, fra den spanske halvø. Avis og Autos Aguirre er de eneste biludlejningsfirmaer, som har kontor i selve lufthavnen, mens sidstnævnte også har en afdeling uden for i Gibraltar. Lige på den anden side af lufthavnen, i La Línea, finder man bl.a. Sixt og Europcar. Niza Cars med flere internationale såvel som lokale firmaer tilbyder også afhentning forskellige steder i byen.

Firmaerne tilbyder stort alle slags biler, hvad enten man er til en lille, økonomisk bybil, rummelig familieslæde, praktisk varevogn eller en lækker luksusbil.

###Kørsel Selvom Gibraltar hører under Storbritannien, kører man i højre side af vejen ligesom det øvrige europæiske fastland, og det spiller derfor ingen rolle om, du lejer din bil på den ene eller anden side af grænsen mht. indretning af bilen. Generelt frarådes det at medbringe bil til Gibraltar, da halvøen alligevel er ret lille, parkeringspladser en mangelvare og ikke mindst bøvlet med mange smalle, ensrettede gader. Der er også risiko for langsommelige køer ved grænsen, da bilister ofte bliver underlagt en grundig grænsekontrol. Man skal derfor være opmærksom på toldreglerne samt huske pas. Derfor anbefales det også at parkere i La Línea, hvor der er mange gratis pladser, eller vente med at afhente bilen til, man eventuelt skal videre ud i det spanske landskab.

###Parkering Der er få parkeringspladser i Gibraltar og rift om dem. Er billetten ikke betalt, risikerer man foruden bøden, at køretøjet bliver fjernet eller fastgjort til stedet. Læs mere om parkering i forrige afsnit.

###Udflugter & seværdigheder Foruden Gibraltars attraktioner kan du med en lejebil udforske en god portion af Spanien eller fokusere på det sydlige Andalusien, som byder på storslået natur, imponerende kulturhistorie og arkitektur og mange andre spændende oplevelser. The Upper Rock, toppen af Gibraltarklippen, er den sværest tilgængelige attraktion i Gibraltar med flere stejle passager, hvor det kan være en fordel med egen bil. Alternativt kan man parkere bilen ved den botaniske have og tage kabelvognen op og nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet til Afrika undervejs. På Europa Point kan man også se Afrika, der er Gibraltars sydligste punkt, her kan man komme tæt på de brusende bølger fra Atlanterhavet, hvor det møder Middelhavet. Kører man østpå i det spanske fastland langs Costa del Sol er der meget at lave med lange badestrande, luksuriøse lystbådehavne, smukke naturområder og familieattraktioner som vandland og forlystelsesparker. Omtrent 135 km østpå ligger Malaga, maleren Pablo Picassos fødeby, som især er et godt sted at shoppe. Lidt over to timers kørsel nordpå ligger den charmerende kulturby Sevilla, der er rig på prægtig arkitektur, lækker mad og et livligt natteliv. Læs mere om Sevilla her. Vil man ud og strække benene i det grønne, ligger den store Alcornocales Naturpark lige nord for Gibraltar og strækker sig i et kæmpe område med sine mange særlige korktræer, der har lagt navn til parken. På cirka tre og en halv time kan man være i Sierra Nevada Nationalpark, der er en af Europas højeste bjergkæder med gode chancer for at stå på ski og snowboard om vinteren.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.