Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Gibraltar - sammenlign på Skyscanner

Oplysningerne er korrekte pr. maj 2015

Billeje

Vil du leje bil i Gibraltar, skal du som regel en tur forbi lufthavnen eller til La Línea i Spanien på den anden side af lufthavnen, som praktisk talt afskærer det britiske territorium, Gibraltar, fra den spanske halvø. Avis og Autos Aguirre er de eneste biludlejningsfirmaer, som har kontor i selve lufthavnen, mens sidstnævnte også har en afdeling uden for i Gibraltar. Lige på den anden side af lufthavnen, i La Línea, finder man bl.a. Sixt og Europcar. Niza Cars med flere internationale såvel som lokale firmaer tilbyder også afhentning forskellige steder i byen.

Firmaerne tilbyder stort alle slags biler, hvad enten man er til en lille, økonomisk bybil, rummelig familieslæde, praktisk varevogn eller en lækker luksusbil.

Kørsel

Selvom Gibraltar hører under Storbritannien, kører man i højre side af vejen ligesom det øvrige europæiske fastland, og det spiller derfor ingen rolle om, du lejer din bil på den ene eller anden side af grænsen mht. indretning af bilen. Generelt frarådes det at medbringe bil til Gibraltar, da halvøen alligevel er ret lille, parkeringspladser en mangelvare og ikke mindst bøvlet med mange smalle, ensrettede gader. Der er også risiko for langsommelige køer ved grænsen, da bilister ofte bliver underlagt en grundig grænsekontrol. Man skal derfor være opmærksom på toldreglerne samt huske pas. Derfor anbefales det også at parkere i La Línea, hvor der er mange gratis pladser, eller vente med at afhente bilen til, man eventuelt skal videre ud i det spanske landskab.

Parkering

Der er få parkeringspladser i Gibraltar og rift om dem. Er billetten ikke betalt, risikerer man foruden bøden, at køretøjet bliver fjernet eller fastgjort til stedet. Læs mere om parkering i forrige afsnit.

Udflugter & seværdigheder

Foruden Gibraltars attraktioner kan du med en lejebil udforske en god portion af Spanien eller fokusere på det sydlige Andalusien, som byder på storslået natur, imponerende kulturhistorie og arkitektur og mange andre spændende oplevelser. The Upper Rock, toppen af Gibraltarklippen, er den sværest tilgængelige attraktion i Gibraltar med flere stejle passager, hvor det kan være en fordel med egen bil. Alternativt kan man parkere bilen ved den botaniske have og tage kabelvognen op og nyde den fantastiske udsigt over Middelhavet til Afrika undervejs. På Europa Point kan man også se Afrika, der er Gibraltars sydligste punkt, her kan man komme tæt på de brusende bølger fra Atlanterhavet, hvor det møder Middelhavet. Kører man østpå i det spanske fastland langs Costa del Sol er der meget at lave med lange badestrande, luksuriøse lystbådehavne, smukke naturområder og familieattraktioner som vandland og forlystelsesparker. Omtrent 135 km østpå ligger Malaga, maleren Pablo Picassos fødeby, som især er et godt sted at shoppe. Lidt over to timers kørsel nordpå ligger den charmerende kulturby Sevilla, der er rig på prægtig arkitektur, lækker mad og et livligt natteliv. Læs mere om Sevilla her. Vil man ud og strække benene i det grønne, ligger den store Alcornocales Naturpark lige nord for Gibraltar og strækker sig i et kæmpe område med sine mange særlige korktræer, der har lagt navn til parken. På cirka tre og en halv time kan man være i Sierra Nevada Nationalpark, der er en af Europas højeste bjergkæder med gode chancer for at stå på ski og snowboard om vinteren.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.