Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Dublin

Oplysningerne er korrekte pr. maj 2015

###Billeje Dublin er rig på biludlejningsfirmaer. Hertz, Avis, Budget, Payless Car Rental, Dooley og Europcar har alle kontorer i Dublin Lufthavn med mulighed for afhentning herfra eller fra forskellige steder i byen. Via Thrifty, Enterprise og Sixt kan man også forudbestille afhentning enten i lufthavnen eller på deres respektive steder i Dublin. De fleste firmaer har mindst to afhentningssteder, henholdsvis lufthavnen og i byen. Det vil dog ofte være dyrere at hente bilen i byen.

Firmaerne tilbyder stort alle slags biler, hvad enten man er til en lille, økonomisk bybil, stor familieslæde eller en lækker sportsvogn. Varevogne og mobilhjem kan ligeledes lejes mange steder.

###Kørsel I Irland kører man i venstre side af vejen. Det betyder, at førersædet er i højre side i udlejningsbilerne. Det kan især i starten være lidt af en udfordring at skulle vænne sig til at skifte gear med venstre hånd. For mange billister vil det derfor være en fordel at leje en bil med automatgear, de er dog generelt dyrere end de manuelt betjente biler.

Irland har 11 motorvejstrækninger, hvor man skal betale cirka to-tre euro i vejafgift afhængig af køretøjets størrelse. På alle strækninger på nær M50 i Dublin skal afgiften betales kontant eller med en elektronisk installation svarende til en dansk BroBizz. På M50 foregår det digitalt via nummerpladeregistrering, hvorefter man selv skal sørge for betalingen inden klokken 20 dagen efter, se hvordan her. Hos nogle af udlejningsfirmaerne er vejafgiften inkluderet i prisen.

Unødig kørsel i Dublin centrum frarådes generelt pga. trængselsproblemer, særligt omkring myldretid. Byen er desuden præget af mange ensrettede, snævre veje og gader, så en GPS er et absolut plus, hvis man ikke kender byen. Dublins offentlige transportsystem er et godt alternativ til bilen, der for eksempel kan parkeres på de dertil indrettede Park & Ride stationer. Kører man uden for Dublin kan man i visse distrikter, de såkaldte gaeltachter, opleve, at skiltningen kun er på gælisk irsk.

###Parkering Det kan være en udfordring at finde en parkeringsplads i byen uden for parkeringshusene, se mere om parkeringsreglerne her. Det er værd at bemærke, at bilen bliver låst med hjulkapsel, hvis der ikke er betalt, eller billetten er udløbet. Park & Ride stationerne er ofte den bedste løsning.

###Udflugter & seværdigheder Med en bil til rådighed er det oplagt at køre ud af Dublin og opleve noget af Irlands storslåede natur og kulturhistorie. Byen Kilkenny 120 km sydvest for Dublin er en af landets mest besøgte steder og især berømt for sine mange fine bygninger fra middelalderen samt livlige natteliv. På lidt over tre timer kan man fra Dublin køre til en af landets mest populære naturattraktioner, Cliffs of Moher. De stejle klippeskrænter ud til det brusende Atlanterhav rejser sig op til 214 meter over havets overflade, hvorfra man får en fantastisk udsigt. Generelt kan hele den spektakulære vestkyst anbefales både for den smukke natur og de mange spændende slotte og ruiner. Whisky og mørk øl som Guinness er populære drikke i Irland. Hvis man vil besøge et bryggeri eller destilleri, er der gode muligheder både i og uden for Dublin. 100 km vest for byen kan man fx besøge Tullamore whiskydestilleri Hvis tiden er knap, men man gerne vil opleve den irske kulturarv, kan man på mindre end en halv times kørsel syd for Dublin besøge den lille, charmerende kystby Dalkey med hele tre slotte. En times kørsel syd for Dublin i byen Glendalough ligger Clara Lara Fun Park, der er en hyggelig familiepark, der især henvender sig til de mindre børn med forskellige aktiviteter.

Se meget mere om Dublin her.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.